Ny soffa

Go kväll mina finaste vänner.
Hur mår du så här när som och värmen håller sig på avstånd. Vi får även nu pröva vår uthållighet. Regnet har smattrat mot rutan mest hela dagen och vinden slår i markiserna.
En lunchpromenad var inplanerad till i morgon med vännen Christina men vi ställde in pga av vädret.

På bilden ser du den soffa vi köpte oss igår på MIO.
Det är en ny soffa till Roslagen, vi har funderat ett par år. Den nuvarande soffan är ca 23 år. Om jag minns rätt levererades den när @Ditten_datten var på besök.
Vi valde en mörkare klädsel med tanke på att det är en sommarstuga så soffan används till mycket av många. Leveranstid 6-8 veckor, den tillverkas i Polen.
Om ytterligare 20 år så är det inte vi som behöver köpa ny soffa.

I morgon är det Kärlekens tur att få det första lilla sticket. Det dyker upp vänner och bekanta i alla sociala media som vittnar på alla vaccineringarna är i fullgång överallt i vårt avlånga land. Grattis till oss alla.

Hur är det i era stugor sitter ni med resekataloger (finns det fortfarande) drömmer er bort. Långt eller kort, bil eller båt, kanske med flyg ✈️
Semester planer?
Även som pensionär tycker jag att man kan planera in en semester precis som man försöker göra skillnad på vardag och fest. Bra när man är helgledig att man kan passa på att resa när inte alla andra reser.
Kärleken ska vara ledig 28, 29,30 arbetar v 31 innan han är ledig två veckor till då vi ska ha småfolket. Mitt uppdrag sätter stopp för alla övriga planer. Att vistas i Roslagen går inte av för hackor. Vi kan cykla, vandra, åka båt kanske bada. Ta cykeln in till Öregrund för ett glas gott att dricka när vi tittar på solnedgången i havet. Vi kan spela golf och äta lunch på golfklubben. Ta hand om grödorna, läsa härliga böcker. Vi kan grilla och äta glass. Med hopp om att kunna träffa vänner då de flesta blivit vaccinerade. Hoppas på besök av barn och barnbarn.
Viktigast av allt för mig är att det blir varmt och skönt, med många långa ljumna kvällar.

Vad har du för planer inför sommaren?
Bettan

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Värme och sol är högsta önskan 🙏🏼 Ut med husvagnen så mycket vi kan. Renovera lite mer här hemma.

nouw.com/mariasvardag
Ditten_datten
Ditten_datten,

Sol och värme och att tumörerna i Tomas hjärna håller sig borta även på den MR som är i juli. Önskar ju oxå träffa Liv o Jan men nu när Sthlm är på G så kanske de är färdigvaccinerade och beger sig till sitt paradis i Barcelona


nouw.com/ditten_datten
Ditten_datten
Ditten_datten,
Jo det med soffan kan nog stämma
nouw.com/ditten_datten
Susann,

Vi har inga direkta planer med sommaren. Vi hoppas vi kan besöka släkt som vi inte träffat på länge. Kanske någon hotellnatt någonstans och mycket bad.

zinnie.se
Madelena
Madelena,

Vi har börjat fundera lite, och kommer nog boka lite hotell runt om i sommar. Har ju sen semester så då är det inte alls lika mycket folk ute som tur är.

nouw.com/madelena
VeraLynn
VeraLynn,

Veldig fin sofa, grattis 🥰 Jeg drømmer meg stadig bort til reisemål jeg har lyst til å dra til, men pga av kattene blir det ferie her hjemme med dagsturer 😉

nouw.com/veralynn
Evaeliasson
Evaeliasson,

Snygg soffa, helt i min smak 😊 Hoppas på att träffa barn och barnbarn mera och ta turer med husbilen mellan mina jobb pass

nouw.com/evaeliasson
svullo
svullo,

Min dotter har den soffan, många ställe att sitta på 😉 jag gillar det breda armstödet bäst 😊

nouw.com/svullo
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Tillbringa all tid hemma i Paradiset 🥰

nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,

Vi har mycket att upptäcka i vårt land, men visst lockar nya upplevelser.

nouw.com/christelovergaard