Nobeldagen den 10 december

God morgon Bloggen och alla fina läsare där ute. Idag vaknar jag till en vit värld en vit tung snö som jag snart ska ut och skotta. Bilen är helt igenfrusen den gick inte att öppna på något sätt så det blev buss för Kärleken idag.

Idag är det Nobeldagen och vår Nobelfest.
Dagen kommer bestå av lite städning och matlagning. Bordet står dukat, ni får inte se just nu då jag vet att gäster läser min blogg.
Köttet ska in i ugnen många timmar. Såsen ska puttra länge på spisen. Gårdagens inköpta glassmaskin ska testas. Vännerna Tina och Jan levererade kvällens viner igår. Nu ligger vinet i vinkylen så att det serveras med rätt temperatur.
Kropp och hår ska tvagas, naglar ska målas. Den nya blåsan ska hängas på.

10/12 med vinter och snö kommer halkan. Har du ramlat i år?
Ja jag har ramlat men inte på grund av vinter och halka då jag ramlade i rulltrappan. Halka omkull eller ramla på annat sätt är en stor skäck för mig. Med åldern som kanske inte är så hög men jag är inte 30 blir rädslan allt större för att ramla och bryta en arm, bryta ett ben eller att få en höftfraktur. En fraktur gör ont, rehabiliteringen tar tid och långt från alla blir helt bra efter en fraktur.
Föregående köpte jag mig broddar en klok och jättebra investering. Jätte lätta att sätta på skorna och greppet blir som att gå på barmark. Jag rekommenderar er alla att skaffa sig broddar att ha på fötterna när man ska ut på promenader. Dom är opraktiska när man bara ska ta sig till butiken, då hoppar jag över broddar. Jag har även ett par löparskor med icebuggs en annan sak jag kan rekommendera till er som löptränar eller PW.

Nu måste jag ta tag i dagen, Bettan

#nobellfest #nobellmiddag #nobellvänner


Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Har broddar i lådan😉
kan behövas ibland här i Skåne
nouw.com/ingajohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Brukar alltid lämna relevanta kommentarer, men eftersom jag varit med om det värsta tänkbara så skriver jag till er läsare. I lördags försvann ALLT innehåll i min blogg. Fick göra en backup och nu kan jag inte komma in på den 😟. Har lite förstått att det är kört att komma in igen och sörjer då det är över 15 år av bloggande. Men jag har startat en ny får se hur jag känner inför den. Mina tema inlägg kommer upp där för er som följer. www.orsakullan.vimedbarn.se
www.orsakullan.vimedbarn.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Din sida såg jättekonstig ut i helgen när jag skulle titta in
nouw.com/stenhagenbettan
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Det blir en fantastisk kväll, lyckliga de som kan vara med.
nouw.com/enitalienareisverige
Rydell013
Rydell013,
Hejsan Vännen det blir en kanon kväll för dig ink gäster när du ska bjuda på något gott ...Själv ska jag snart ge mig väg till bussen för att åka väg på årets första julbord med jobbarkomipisar ..Ha nu en kanon trevlig kväll vännen Bettan
nouw.com/rydell013
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Kvälgen blev precis så bra som jag önskat
nouw.com/stenhagenbettan