När man flyttar hem eller in

Det råder lugna gatan. Gatorna runt huset här hemma är tomma på barn och vuxna. Det märks och känns att höstterminen har starta med en vardag som rivstartat. Jag slappade i soffan denna ambivalenta morgon. Då jag inte visste vad jag skulle fylla dagen med.
Efter en telefonsignal behövde yngsta dottern hjälp med att ärende. Strax efteråt hördes äldsta dotter av sig då både hon och Ebba höll på att dööö av tristess. Hemma med en frisk Ebba med lite hosta som inte är välkommen till förskolan. Så trist och tråkigt med regn hängande i luften.
Vi åkte till ett köpcentrum för lunch, jag åt sushi. Ett besök på Rituals då jag behövde förnya produkterna i badrummet. Polarn och Pyret fick oxå ett besök. Vi köpte med oss blommor hem.

Hortensior som lösa blommor. Man ska ta bort i stort sett alla gröna blad. Med en ny snittyta sättas i ljummet vatten. När dom vissnar torkar dom så småningom efter ca två veckor. Då häller man bort vattnet, därefter kan blommorna stå hela hösten och vintern. Billigt eller hur?
Nu när man/jag flyttar hem från Roslagen och inomhus vill jag och många med er piffa till det lite här hemma. Blommor börjar komma på plats. Ljusstakarna har fått nya ljus, badrummen har idag fått nya doftpinnar, jag tycker så mycket om att ha doftpinnar i våra badrum. Idag blev det mina favoriter Sweet Jasmin. Med fyra pinnar räcker doften ungefär fram till årsskiftet
Äppelkaka bakad till kvällens handarbetsjunta hos @Jagärmamma

Dagen har varit grå, varm utan regn.

Hänger du med till @Jagärmamma ikväll? Bettan

Gillar