När jag tittar ut från mitt sovrum

Här hemma i Stenhagen har jag grannens hus ett stenkast bort.
Vi bor på en lugn och stilla gata i ett kvarter med ett 30 tal hus. Alla husen har små tomter. Ett bra kvarter för barnen som kan åka med sina cyklar eller sparkcyklar. Vi har nära till grönområden. Det finns flera trevliga lekplatser i grannskapet. Det är nära till skolor och förskolor. Vi har nära till ICA Maxi och Systembolaget 😄vad kan vi mer begära?

Vaknar efter en god natts sömn, nätterna blir i stort sett lika långa. Kryper ner under täcket omkring midnatt, kroppen vaknat omkring 7:30. Lagom med timmar för att kroppen och knoppen ska må bra säger dom som förstår sig på.
Utanför ser vädret lika lovande ut som igår. Jag håller tummen för detta. Det är ännu en dag som vi håller oss för oss själva. Vi ska ta söndagen som den kommer.
I eftermiddag sitter vi bänkade framför TV idag är det DERBY. Trist med derby när vi inte som publik får vara med. Mitt AIK möter Hammarby. Nu finns det bloggvänner som vaknar till!
Vårt kära Gnaget går inte så bra i år tyvärr, men vid ett derby kan vad som helst hända. Hittills i år har alla Stockholms lagen slagit varandra.
Ni kan förstå att mitt liv är torftig i Corona tider ingen fotboll ingen hockey på plats. Vi som brukar åka på matcher 2-3 gånger per vecka.

@Ingajohansson skrev idag om rangordning. Ett begrepp att fundera över.
Jag blev glad igår då vännen Christina hörde av sig för en promenad i veckan. Jag måste ligga högt upp på hennes prioriteringslista. Nu var dom äntligen (för mig) hemma i Uppsala efter en hel sommar i deras sommarparadis på Gotland. Tänk att något så litet kan göra mig så glad och tacksam.
Nu ska jag och den mannen som ligger 1:a på min rangordning ta tag i vår söndag.

Vi har balkong från vårt sovrum. Jag gick ut på den för att fota. Det jag ser är vårt stora plommonträd. Vi klippte det kraftigt igår (det märks inte) Ni ser en bit av den vackra muren av sprängsten vi har mot gatan. Bakom plommonträdet är vår nya rabatt som börjar ta sig. Den rabatten ser vi från vardagsrummet som ligger på nedervåningen.

Önskar dig en härlig söndag tills vi hörs igen, Bettan

#nouwseptemberchallenge

Gillar