Munskydd denna eviga fråga

Jag tänker inte använda munskydd. Jag åker inte kollektivtrafik under rusningstrafik. Till dig som använder munskydd använd då dessa engångsmunskydd. Du ska ha rena händer när du sätter munskyddet över din haka, mun och näsa. När du har munskydd på ska du inte ta på munskyddet. Munskyddet är engångs och tas av med hjälp av gummibanden som sitter bakom öronen. När du tagit av munskyddet ska du tvätta eller sprita dina händer. Använda munskydd stoppas inte i väskor eller fickor, kasseras bland soporna. Om du nu ska använda munskydd ska det inte vara av tyg som ska tvättas. Om du är en man som använder munskydd ska du vara välrakad.
Kom ihåg att det som minskar smittspridningen är att du håller avstånd. Att du tvättar händerna ofta. Att du använder handsprit. Var hemma om du har sjukdomssymtom.

Det är vackert vid vårt resecentrum.

En enkel kaka kan ha en vacker form. Som min vän Dorrit säger inget advent utan en mjuk pepparkaka. Smarrigt och välsmakande. Då jag inte tycker om frukt eller bär i bakverk finns det inga lingon i min mjuka pepparkaka..

Tänk så glad jag blev idag när jag tömde postlådan. Detta fina julkort fanns i lådan avsändare var Gerd en klasskamrat från åk 1 till 8. Hon hade läst mitt inlägg om riktiga julkort.

Jag summerar vår helg så här dagarna innan JULEN. Lugnt väldigt lugnt. Kärleken har ännu inte fått något provsvar. Han mår relativt bra, lite förkyld men han är inte påverkad. Vi får invänta kommande tre dagar, det är ofta jag har sagt detta året, vi får ta det som det kommer. Hur som är det JULAFTON när vi vaknar på torsdag.

Gillar

Kommentarer