Morgontankar denna sista augusti

Känslan av vemod fyller mitt hjärta idag. Idag sommarens sista dag, Kärleken tog sin cykel för färd mot det stora sjukhuset för ännu ett arbetsår. Jag har alltid indelat året i tre olika år, kalenderåret, levnadsåret och arbetsåret. Det är vemodigt att sommaren som jag längtar så efter plötsligt är över. Vi har haft en riktigt bra sommar trots Covid-19. Många härliga dagar i Roslagen. Vi har haft tur med vädret när Kärleken haft sina lediga veckor. Umgåtts mycket med vår underbara lilla familj. Vi har även hunnit med vänskap även om kräftskivan fick avbokas då jag var dålig i magen. Vi har gjort små resor, även några hotellnätter. Tyvärr har vår vänkrets drabbats av tråkigheter men även det tillhör livet. Vår nya båt blev en succé speciellt för Kärleken.
Sommaren med semestern är över med 1 kg ner på vågen. Idag ska jag ge mig ut på en runda PW. Löparskorna är kvar i Roslagen.
Det Karlstenska hemmet är i stort behov av omsorger. Omsorgerna för detta hem har lyst med sin frånvaro hela sommaren. Trots att vi nästan inte varit hemma alls så lägger sig dammet. När vi varit hemma har vi rusat in tvättat sovit sedan iväg igen. Idag ska jag visa hemmet viss omvårdnad. Tvättmaskinen arbetar för fullt.
September ska jag använda till att återställ hemmet kanske förnya lite med blommor och liknande. Jag ska även städa ur sommarhuset inför kyla och snö. Vinterhalvåret använder vi inte vårt hus i Roslagen.

Vi hörs senare denna måndag, Bettan

Gillar

Kommentarer

Ulvelotta
Ulvelotta,
Ha en fin sista augustidag
nouw.com/ulvelotta
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Ha en fin och skön dag 🍁🍂
nouw.com/sandrasjoberg
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ska försöka med detta
nouw.com/stenhagenbettan
Ingajohansson
Ingajohansson,
Hemmet behöver alltid vård 😉
nouw.com/ingajohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så är det men ibland slarvar jag
nouw.com/stenhagenbettan
Madelena
Madelena,
Lite vemodigt är det allt då sommaren är över för det här året. Tänker jag tillbaka har vi haft det underbart, och får nog säga tack vare det lilla viruset. Vi har gjort så mycket, varit betydligt mer närvarande. Vi kanske behövde det trots allt?
nouw.com/madelena
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Skönt att tänka efter och summera
nouw.com/stenhagenbettan
Ditten_datten
Ditten_datten,
Här har sommaren gått .....en o annan dagstur men pga att T vart borta större delen av sommaren på strålning o är så hjärntröt så han behöver minst 2x45 min vila varje dag är livet annorlunda....,att resa bort mer än ett par timmar funkar inte alls
nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Svår omställning kan jag tänka mig
nouw.com/stenhagenbettan
Evaeliasson
Evaeliasson,
Så väl jag känner igen känslan du har 🤗
nouw.com/evaeliasson
lottashullerombuller
lottashullerombuller,
Han cyklar väl försiktigt din kärlek. Tycker det är lite otäckt med cykel och en del bilförare kör som galningar.
nouw.com/lottashullerombuller
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det hoppas jag och det är fina cykelvägar nästan hela vägen
nouw.com/stenhagenbettan
CristinaS
CristinaS,
Lite vemodigt är det när man tänker på det men jag vill inbilla mig att vi kommer ha en fantastisk höst också 😃. Åtmisntone kan vi hoppas på det 😃
nouw.com/cristinas