Morgontankar - långtråkigt?

Godmorgon finaste läsare, jag har vaknat efter en god natts sömn till en strålande morgon.
Frukosten är avklarad. Kärleken har åkt till det stora sjukhuset. Det finns lite att plocka med då jag packade med mig alla sommarkläderna hem från Roslagen igår.
Jag har en känsla av att hösten kan bli lite långtråkig. Jag som avskyr sista delen av oktober och november med sitt mörker och fuktighet. Allt är fortfarande inställt hela hösten. Onsdagsvandringarna, aktiva seniorer och Uppsala senioruniversitet har ställt in sina aktiviteter. Sjukhuset däremot har inte ställt in sina aktiviteter. Jag behövs inte lägre för Covid patienter men rehabavdelningen som många andra avdelningar har svårt att få tag i tillräckligt med sjuksköterskor. Förra veckan ringde jag till avdelningen och erbjöd mig att hjälpa till lite i höst. Bokade in några arbetspass i slutet av denna månaden, oktober och november. Igår ringde det från avdelningen och undrade om jag kan hjälpa till idag med kvällspasset. Givetvis ställer jag upp då den här dagen då den var helt blank och obokad.
Det ska bli så roligt att komma dit igen träffa några patienter som fortfarande är kvar och trevliga arbetskamrater.


Stickade tröjor hör hösten till. Stickar du eller köper du dina tröjor?
Jag stickar inte, det kanske är synd? Jag gillar inte att klä på mig massa tjocka otympliga kläder. Det går dåligt ihop med att jag avskyr fukt och kyla, samtidigt gillar jag inte att att klä på mig. Detta leder till att jag går omkring och småfryser mest hela tiden. Jag köper mig några varmare tröjor att ha på mig. Denna bruna är ny för hösten 2020.

Dax för mig att ta tag i dagen, Bettan

#nouwseptemberchallenge

Gillar