Morgontankar - dans

Godmorgon kära bloggvänner denna strålande lördag.
Dans var den första tanken som fanns i mitt huvud när jag vaknade. Troligen dansade jag i nattens drömmar. Tänk att få svepas ut på ett dansgolv i en vacker svepande klänning i Kärlekens armar.
Eller vara i en folkpark med dansband och bugga sig genomsvettig med ömma fötter till nästa dag. Varför inte på en klubb med discodans där man dansar med alla och en var hela natten lång. Jag älskar att dansa men gör det nästan aldrig. Visst ibland tar vi oss en sväng om därhemma med Roxy Music i högtalarna och Avalon det är vår låt.
Senast vi dansade en hel natt var för ett par år sedan när vi åkte på en kryssning. Jag tror att vi åkte till Helsingfors. Vi åkte till Helsingfors en annan gång tillsammans med lillebror och svägerskan. Men då blev Kärleken magsjuk på ditresan så han missade själva staden.
Jag skulle önska att vi hade tid eller tog oss tid för att gå på danskurs tillsammans typ Lets Dans. Visst skulle det vara underbart.
Våra flickor dansade under alla år, det började med barndans när dom var omkring 4. Vår yngsta dotter dansar fortfarande typ street Dance tror jag det räknas som.

Idag har jag vaknat till en strålande sensommardag med blå himmel. Varmt i uterummet för frukost som idag blev lyxig äggröra. Kärleken är allra bäst på äggröra. En lördag helt utan krav, vi har en golfrunda bokad i eftermiddag. Kärleken har lovat bjuda på lunch innan.

Brukar du drömma dig bort i en virvlande vals? Bettan

#nouwseptemberchallenge

Gillar