Missförstådd eller helt enkel oklar

På tal om något helt annat, kolla in mina nya sommarskor. Jag har letat hela förra sommaren i butik men inte funnit. Nu hittade på nätet, dom sitter som gjutna otroligt behagliga att gå i.

Igår avslutade jag med att fråga om ni har någon önskan. Många av er skriver om de stora sakerna då jag beskrev att jag var så nöjd nu med min flaggstång.
Jag ämnade min fråga till livets små saker och händelser som ändå kan leda till en önskan och därefter en känsla av att vara nöjd. Ex en flaggstång! Kanske en ny soffa, eller som @Ingajohansson en elcykel. Listan kan troligen göras lång.

Givetvis vill jag att denna pandemi ska besegras och livet återgå till det normala. Jag hoppas givetvis att hela min familj alltid ska vara friska, glada och lyckliga. Jag vill att IS ska försvinna från jordens yta och gärna ta med sig han Trump. Fred i Mellanöstern, rent vatten till alla. Allt våld mot kvinnor och barn upphör. Min stora lista kan göras oändlig. Jag hoppas att jag är förblir frisk och vital ända in i kaklet.

Världen och livet pågår för fullt, Bettan

Gillar