Mina dagar

Go kväll här sitter vi Kärleken å ja. Jag i morgonrocken efter lång härlig dusch. Som en tonåring säger Kärleken.
Visst blir veckorna konstiga efter långhelger. Tyckte det nyss varenda å nu är onsdag snart slut.
Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Nu har jag tillbringar drygt tre månader framför dator med telefonen vid örat.
Kan det kallas en glad pensionär?
I går var jag till yngsta dottern ett par timmar då dom skulle skriva pappren för försäljningen av deras lilla radhus. Roligt att få rå om dom små. Alfred 6 månader kräver omväxling. Min kropp kände igen känslan av hur mycket en 6 månaders baby vill aktiveras.
Idag var jag och tittade på ännu en vaccinationslarm vi ska ta i bruk nästa vecka. På fredag har vi premiär i ytterligare en. Nu har jag 13 vaccinationscentraler att hålla ordning på och drygt 500 personer. Dom som ringer får förlåta mig att jag inte minns dom alla och vad vi talat om tillsammans.
Äldsta dottern ringde då hon ville har lite smakråd och idéer inför att dom ska renovera ett av badrummen. Det är inte klokt, ett kök ett badrum kan bli precis hur dyrt som helst.
När vi ändå var på plats bjöds vi på en god vegetarisk middag. Härliga timmar då vi även fick lite samtal med småfolket.
Det verkar i mitt hjärta när jag ser att dom blir så stora alla våra fina småtjejer. Ebba och Rut-Emma som ska till förskoleklass efter sommaren.

Corona, har du hört talas om den🙁
Just nu är smittspridningen ute i vårt samhälle värre än värst. På sjukhuset vårdas drygt 130 patienter varav 25 talet på IVA. Det är den högsta siffran ever över antalet vårdade. Till och med Kärleken säger att han inte vill följa med in på ICA. Undrar om han vill följa med in på Systemet?

Idag var det riktigt fint väder sol med omkring 8 grader så jag tog mig en liten promenad med ett äpple i handen när jag kom hem efter ha tittat på lokalen. I eftermiddag var städfirman här, ett gott resultat blev det.
Så härlig känsla när huset är välstädat, jag behöver inte bli stressad, sur och fara runt som en ilsken tiger.

Kroppen längtar efter kudde och täcke, sov gott
Bettan

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Corona, man orkar inte mer. Jag hoppas att det blir bättre snart

nouw.com/enitalienareisverige
Susann,

Ja, nu vill en att covid-19 ska plana ut. Mysigt att umgås med sina barn och småfolket. 👍🏾😊

zinnie.se
christelovergaard
christelovergaard,

Hoppas du snart får normala dagar igen, vad det nu är

nouw.com/christelovergaard
Marie,

ja nu härskar vi emot covid här och kämpar och kämpar in i det sista innan vi är vaccinerade

sweetwordsbymirre.com
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Corona vad är det, kan du berätta för jag tror att jag har missat detta 🙈 (måste säga att det Måste vara något strul med bloggen. För jag ser inte era inlägg då dom läggs ut, trots att jag går in på respektive blogg 😔) kärleken och jag delar upp oss när vi ska handla något, siffrorna har skjutit i höjden och verkar fortsätta 😪


Hoppas att ni mår bra, som ni jobbar och står i. Varma kramar ❤

nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,

Jag handlar alltid själv....T får inte följa med....här skjuter talen inlagda upp o ner..en är en för mycket....mest orolig för att jag ska få astras vaccin nu när det närmar sig 😢😱

nouw.com/ditten_datten
MariasVardag
MariasVardag,

Vi brukar köra o handla en av oss, känns som det är människor ändå utan att vi ska komma allihopa.

Du är så flitig som håller igång och organiserar så det rullar på 🙏🏼 Nu önskar man bara att Corona aldrig funnits 😪

nouw.com/mariasvardag

Det där med kök och badrum har jag förstått att man renoverar hela tiden som husägare. Det är tydligen det första som ryker när någon ny flyttar in. Nog är det något att fundera kring ändå, renoveringsbehovet vi människor här i nord tycks ha.

www.saramadeleine.se
himlajord
himlajord,

Vad du gör väl! Kul att träffa familjen!

nouw.com/himlajord
Madelena
Madelena,

Kan tänka mig att du har mycket att hålla i huvudet just nu. Renoveringar kan helt klart bli hur dyrt som helst.Vi måste fundera på de två sakerna också snart.

nouw.com/madelena