Min bästa vän

Är givetvis mannen i mitt liv.
Ni unga förälskade och nykära tycker väll att det låter supertråkigt. Det är en gåva som tyvärr inte alla får uppleva när förälskelsen övergår i kärlek. Att kärleken djupnar och det uppstår en underbar vänskap. Det är kärlek med vänskap.
Troligen får alla uppleva tuffa år tillsammans. Åren man skaffar barn, karriärer ska utvecklas, hem ska byggas. Det är år då man kan uppleva att man är så olika, tillbringar tiden på olika planeter. Inte är det lätt att hitta tillfällen för problemlösande samtal. Samtal som blir konstruktiva istället för gräl och tjafs. Det kan vara svårt att nå fram till varandra.
Vi hade det tufft några år när vi flyttade från Lidköping till Uppsala. Jag blev så ensam, som jag saknade mina vänner. Jag är inte den typen som går fram och säger hej, vill du bli kompis med mig. Visst jag arbetade och fick bekanta men vänskap var inte lätt med tre barn och en man som arbetade nästan jämt.
Kärleken stortrivdes det stora sjukhuset kunde ge honom det han ville ha för att utveckla sin karriär. Vid ett tillfälle skrev jag ett långt brev till honom som jag la på hans kudde. I brevet hade jag lätt att uttrycka vad jag kände och upplevde. Nu är Uppsala staden i mitt liv. Jag är tacksam att vi vågade ta språnget trots att det var tufft under några år. Jag hade aldrig fått utvecklats i min yrkesroll som sjuksköterska utan det stora sjukhuset.

När jag växte upp och var en ungdom då var Lena min bästis. Det är viktigt för många av oss att ha en bästis tror jag. Man kan prata om killar, bröst, mens, knäppa föräldrar mm. Livet har gjort att vi kommit längre ifrån varandra men är ändå delaktiga i varandras liv. Det känns ännu viktigare att hitta tillbaka till gamla vänner nu i den här fasen av livet.
Nu har jag många goda vänner, ingen nämnd och ingen glömd. Vissa står lite närmare hjärtat än andra. Några få är jag helt trygg med det är dom jag delar mitt innersta med. De där gånger jag upplever att livet skiter sig. Livet skiter sig ibland för oss alla. Vissa saker delar jag inte med mannen i mitt liv utan behöver då vända mig till någon annan.

Jag hoppas att du har en nära vän som du är trygg tillsammans med
Bettan

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

En vän som jag känner mig trygg tillsammans med, det har jag också och är tacksam för det ❤ över 40 år som vänner, vi känner varandra Utan och Innan ❤🥰❤

nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Ja det är det ❤🙏

nouw.com/passionbagareokock
Ingajohansson
Ingajohansson,
Susann,

Det är en ynnest att ha kärleken som sin bästa vän. I dagens samhälle är det lyx, där många går skilda vägar.

zinnie.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag förstår precis vad du menar

nouw.com/stenhagenbettan
Evaeliasson
Evaeliasson,

Mannen i mitt liv är oxå min bästa vän och det är en lyx ❤️ Har en bästa vän men tyvärr har vi kommit ifrån varann mer och mer efter flytt och pandemin. Hon är oxå bra mycket äldre än mig så vi har lite olika liv. Även om vi inte hörs så ofta nu så vet jag att hon alltid finns där för mig.

nouw.com/evaeliasson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tror att det händer många av oss.livet har sina olika skeenden
nouw.com/stenhagenbettan
Beccassida
Beccassida,

Härligt att ha det så!

nouw.com/beccassida
himlajord
himlajord,

Så fint du berättar om dina bästa vänner och ert liv🌻

nouw.com/himlajord
christelovergaard
christelovergaard,

Känner som du, men tror att alla har olika roller i mitt liv. Den som jag delar precis allt med är min dotter, så har det blivit. Tack för fint inlägg.

nouw.com/christelovergaard