Matkasse

Just nu är jag inne i en period då jag tycker det är i stort sett omöjligt att hitta på vad det ska bli till middag.
I dessa tider är det mycket sällan vi äter utanför hemmet, inte beställer vi hem så ofta heller.

Efter lite funderingar hit och dit bestämde jag, oss för att testa Linas matkasse några veckor. Den påse jag beställde är en vegetarisk med tre måltider för två personer var annan vecka. Min vän Anki rekommenderade mig denna kasse.
För några år sedan när jag arbetade hade vi under flera år Middagsfrids matkasse. Så jäkla skönt att både slippa handla och tänka. Nackdelen många tycker med matkassar är att det är ett jäkla hackande.

Jag började förmiddagen med ett rörlighetspass från min app. Tufft namn på det programmet, Gummi Tarzan. Kärleken frågade om det var en dildo 🤭
Rörlighet och balans är något min kropp behöver träna på. Därefter var det dax för en runda. Jag gick den vanligaste rundan som är drygt 5 km.

Vädret har fortsatt lika grått och disigt hela dagen. Redan nu faller skymningen så det är dax att springa runt i huset för att tända alla små punktbelysningar.
Belysningar är viktigt, men ack så svårt tycker jag att hitta rätt till den övriga inredningen. Läste någon gång att ett vardagsrum bör ha 10 olika ljuspunkter. I vårt vardagsrum har vi 7 ljuskällor plus så här års levande ljus och braskaminen.

Har du eller har haft någon matkasse? Vilken i så fall och ditt omdöme!
Bettan

Gillar