Målar du dig?

Äntligen måndag igen, eller hur.
Vi har ännu en härlig sensommardag tillsammans. Det blir en golfrunda i eftermiddag i ett strålande väder.

Målar du dig, en ganska vanlig fråga som vi väninnor och arbetskamrater diskuterar då och då. Jag tycker det är att ta på mig ansiktet 😄
Jag är som många andra skandinaviska kvinnor blond och färglös. Den egna färgen på bryn och fransar har inte blivit intensivare på senare år. Mascara och läppstift började jag med redan i högstadiet.
Jag upplever att jag ser friskare och piggare ut när jag färgar mina bryn och fransar. Det gör jag dagligen året runt. Lancoms mascara är den huden runt mina ögon klarar av. Snart när sommarens färg försvinner från ansiktet blir det tid för hela artilleriet. Foundation, lite blekrosa kinder. Även ögonskugga brukar komma fram under höst och vinter. Vacker färg för mina läppar, brukar försöka hitta en ny nyans inför varje höstsäsong. Jag är försiktig med att make up under ögat då jag tycker att det förminskar ögat.
I våras var jag på salong för att permanenta mina bryn, jag blev så nöjd. Nu syns dom varje dag. Tyvärr har färgen bleknat under sommaren trots hög solskyddsfaktor. Jag ska boka tid för att fylla på färgen på brynen. Jag funderar på frans förlängning. Jag ska inte se ut som en docka men få fransarna lite tätare.

För mig är det viktigt att ta hand om mitt utseende, göra det bästa av situationen. Det är viktigt för mig att jag tar hand om mig själv även nu när jag är helgledig och kalla för pensionär. Fortfarande ett ord jag inte kan associera mig med.


Sent i går kväll tittade vi på den här filmen. En film som stundtals är rå men bygger på en sann historia som utspelas i busvissla under andra världskriget. Klockan blev 1 innan vi kom i säng.

#nouwseptemberchalange

Hur mår du och ditt ansikte, Bettan

  • Hälsa

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,
Jag målar mig sällan, precis som jag skrivit om, men sätter färg ibland på fransar och bryn. För mig är det inte viktigt, men vi är alla olika.
nouw.com/christelovergaard
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Har det alltid varit så?
nouw.com/stenhagenbettan
christelovergaard
christelovergaard,
Nej, jag har målat mig ibland och oftast lite kajal på ögonen när jag jobbade. Nuföritden blir det bara när jag ska på fest. Fast läppstift har jag varje dag, det glömde jag haha
nouw.com/christelovergaard
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Nää lite kajal blur det oftast och inget mer. Mm om jag ska bort då men det blir inte så ofta 😃😃 Ha en fin dag
nouw.com/sandrasjoberg
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Har det alltid varit så
nouw.com/stenhagenbettan
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Jaa jag får utslag av ögonskugga och sen har det bara blivit så. Mascara har jag typ aldrig heller 😃
nouw.com/sandrasjoberg
Ulvelotta
Ulvelotta,
Endast lite lite kajal på övre fransraden om jag känner mig trött, annars ingenting alls. Förutom vid fest.
nouw.com/ulvelotta
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg bruker ikke mye makeup, men litt concealer til å dekke arr og ujevnheter under et lag med pudder må jeg ha. Så litt ekstra farge i kindene. Jeg har ikke igjen øyenbryn, så i blant får de litt farge. Mascara bruker jeg bare til fest 😊
nouw.com/veralynn
Ditten_datten
Ditten_datten,
Råder inte till fransförlängning det förstör dina egna fransar i så fult när de ramlar ... testade det o nej då måste man ligga still i sängen med inte snurra runt mina fransar tog rejäl skada av det o då gick jag till en som var duktig o certifierad testa istället lashlift.
själv är jag färglös o ids inte hålla på med nån make up
nouw.com/ditten_datten
Evaeliasson
Evaeliasson,
Ser verkligen helt färglös ut utan smink så fransar och bryn får alltid färg varje dag. Övrigt smink kommer på när jag ska bort. Har gjort fransar en gång i tiden men tycker det drar iväg i pengar då man måste göra om så ofta men det var väldigt skönt att slippa bry sig, man var färdig varje morgon när man slog upp sina blå 😉 Mina fransar tog ingen skada men jag föredrar lashlift idag.
nouw.com/evaeliasson
itismadeby
itismadeby,
Jag har alltid använt mascara, men nu går jag o förlänger fransarna var 4-6 vecka - fast egentligen är det inte så mycket förlängning för jag har samma längd som mina egna har – det är mer för att slippa mascaran men ändå ha lite färg runt ögonen. Håller med om att man ser piggare ut. Färgar också ögonbrynen lite svagt… men läppstift/glans kan jag inte ha, då blommar munsårsblåsor upp på bara någon timme, valt bort allt i ansiktet det ser bara värre ut med min rosacea…
nouw.com/itismadeby
Sara
,
Det första jag gör när jag kliver ur duschen är o fixa ögonbrynen, alltid! Har länge velat fylla i dom permanent men inte vågat🙈
jag gick o fixade fransarn var 4e V innan viruset härjade, har inte vågat mig iväg då jag är i ”riskgruppen” och jag saknar det men fan va skönt det är att kunna klia sig i ögonen😂 Det tog även ca 2 månader för mina egna fransar att växa ut, mest därför jag inte gjort nya, sliter ngt enormt på ens egna fransar men kmr nog testa lashlift o se hur det blir.
Så innan du fixar fransarna så tänk på att det sliter på dina egna😉🥰
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
I normala fall när jag jobbar då går jag inte utanför dörren utan min mascara, nu när jag går hemma hela dagarna så blir det inte mycket mascara men ibland är det kul att måla sig och känna sig lite extra fin för sin Egen skull. Foundation nästan dagligen och mascara, ögonskugga, rouge, läppstift/glans ibland och till fest. Mina naglar tycker jag om att pyssla med 🤗
nouw.com/passionbagareokock
MariasVardag
MariasVardag,
Alltid mascara för att se vaken ut 😅 tycker det är kul med smink men använder inte ofta då vi oftast är hemma
nouw.com/mariasvardag