Lördagsgodis

Go kväll ute i stugorna.
Lördagen är till ända och halva helgen. Jag har förstått att vi alla i stort sett haft ett underbart och varmt väder. Jag är en av dom som älskar värmen.
I morgon har jag ytterligare ett kvällspass framför mig, det sista arbetspasset jag har inbokat.
Kanske kommer jag tillbaka!
Det har varit några roliga och lärorika månader.

Jag är så ledsen.
Vad är det för fel på karlar?
Ikväll hörde väninna nr två av sig denna sommar för att berätta att hennes man idag berätta att han vill lämna henne, skiljas.
Varför? Vad är det som går fel efter så många år tillsammans och vi är inte purunga precis!
Livet med de vuxna barnen
Livet med de gemensamma vännerna
Livet med alla minnen och roliga stunder
Det är nu det ljuva Livet ska levas
Alla saker som ska delas och många saker måste säljas
Oron för den kommande ekonomin
Jag gråter tillsammans med mina väninnor.
Tänk om min Kärlek kommer hem och har kommit på samma sak? Då slår jag ihjäl honom! Det är ett som är säkert. Några år på Hinseberg med fri kost och logi.

Många saker som snurrar i mitt vackra huvud men hoppas på en god natts sömn, Bettan

  • livet

Gillar

Kommentarer

Madelena
Madelena,
Det där är inte lätt, men samtidigt skulle inte jag vilja leva med en man som faktiskt inte vill ha mig. Sen är det otroligt tragiskt då det händer.
nouw.com/madelena
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Så tråkigt för vänninan vad ledsen jag blir 💔
Men Bettan tänk om vi alla här blir vittnen till hinseberg och texten står här som ett bevis 😉, skämt och sido Jag känner som du där. Man kan få en viss oro när man läser om sådant här eller hör om det i sin vänskapskrets. Hoppas att det i slutänden blir bra för din vännina. Kram fina ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Vännen jag måste i det här läget säga förstår att du är ledsen in i hjärta och själ för din vän. Men tänk nu inte mer på din kärlek och huruvida han skulle göra så mot dig.. Snälla sluta tänk dom tankarna 🙏❤ tänk tvärtom istället det är ju nu Du & Din Kärlek ska visa världen och din vän att kärleken VISST existerar, även om din väns make nu efter alla dessa år vill lämna henne. Vad fan är det för fel på Honom undrar jag???? Nä fy fasen, din vän behöver Dig och din man nu Mer än någonsin. Elisabet, jag känner verkligen med dig och det din vän går igenom. Men nu måste du vara stark för hennes skull, du är hennes klippa dag som natt.. Varma stora bamse kramar till dig finaste Elisabet 🥰❤🥰
nouw.com/passionbagareokock
Evaeliasson
Evaeliasson,
Så tråkigt för din väninna 😔 Under ett år gick tre par av våra vänner skilda vägar och vi fattade ingenting, undrade om det var oss det var fel på eller dom. Förutom att det var sorgligt att dom bröt upp så berördes ju även vi då ingenting blev sig likt igen när vi skulle ses. Även om vi har haft flera i umgås kretsen som gått skilda vägar så var detta år värst.Det är sorgligt och jag förstår att du är ledsen och att tankar och funderingar snurrar. Storskrak tilldrog ❤️❤️
nouw.com/evaeliasson
itismadeby
itismadeby,
Jätte tråkigt för din väninna - men även om hon just nu känner som om det kom från ingenstans, när hon landat i allt, fått balans i sitt nya liv kommer hon med all säkerhet att komma ihåg små tecken som borde ha tagits lite mer på allvar, gjort att man förstått att relationen inte var så bra som den borde.
Livet med vuxna barn, vänner osv ja det är fint när man har ett bra förhållande som du o din Kärlek har det. Men om det inte känns bra, o ofta har det varit så en lång tid innan någon oavsett man eller kvinna tar steget o säger att man vill gå isär - så är det ändå bättre att man gör det. För man kommer absolut inte ha det bra i ett förhållande där man inte trivs längre.
Sen så känner jag helt klart med din väninna o det är ingen lätt situation att ta sig igenom - men samtidigt så blir jag faktiskt riktigt ledsen att läsa alla kommentarer som i stort sett går ut på att det enbart är mannens fel, att han gör fel. Ingen vet exakt vad som skett, hur det varit i deras relation - även om man pratat mycket med sin egna vän så får man enbart en vinkel på saker som skett... o man är o kommer alltid att vara två o varje förhållande. Så jag kommer inte säga "jäkla karl, hur tänker han" utan bara säga att det är sorgligt att det sker. Men om det inte är bra så kommer din väninna ändå ha det bättre utan honom bara hon landat o kommit igång med sitt liv igen.
Förändringar som känns fel o jobbiga har ofta väldigt bra slut, när man väl är där.

<3

nouw.com/itismadeby
christelovergaard
christelovergaard,
För det mesta är det alltid så svårt att förstå, alltid lätt att tro att "gräset är grönare på andra sidan". Männen styrs av det där mellan benen haha!
nouw.com/christelovergaard
himlajord
himlajord,
nej så ledsamt🙏Hoppas hon klarar sig igenom allt💕🌻
nouw.com/himlajord
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Så himla tråkigt för din väninna, kan tänka mig att det är väldigt jobbigt! <3 Åh naturgodis är ju så gott 😃
nouw.com/emmaengstrom
CristinaS
CristinaS,
usch och fy säger jag bara. Jag lider med din väninna! Den frågan har jag också ställt... vad är för fel på folk som kastar bort sin familj för vaddå ? det är för få som idag kämpar för sin familj... Funkar inte lätt då ska vi ta nytt... Jag lider med din väninna och dig och hoppas verkligen att det blir en lycklig slut och hon kommer bli lycklig , kanske men någon som uppskattar henne mer. 💕
nouw.com/cristinas