Ljuvliga tvättmaskin

Tänk att man kan lovprisa en hushållsmaskin på det sättet.
Åter i Stenhagen vid 17 tiden, genast sorterade jag tvätt och startade maskinen. Just nu pg maskin nummer 3, det får bli en 4:e i morgon bitti.
Jag gjorde mig en tonfisksallad till lunch, bra sommarmat tycker jag. Sallader i alla former är bra sommar mat.
Innan hemresan slängde jag mig på fyra fötter för att rensa hallonhäcken. Mina kära hallon. I år har dom blivit ompysslade fått ny jord, gödslad gånge två. Massor av regn igår idag rent och fint. Det måste bli underbara hallon. Visst är det gott med hallon!
Var riktigt orolig en period. Jag tänkte att nu dör dom troligen av pur förskräckelse.dom som stått där i alla år men aldrig fått någon gödning.
Kärleken var iväg med sin lekkamrat för att leka med modellplanen.
Vi åt lite smått och gott under trevligt samtal när han kom hem strax före 9.

I morgon är det fredag, igen.
Vecka nummer 27 går mot sitt slut. Kärlekens sista arbetsdag inför tre veckors ledighet. Det blir lite vaktavlösning kan man säga.
Planer vi har inför helgen är inte så stora, en golfrunda är inbokad lördag mitt på dagen. Om vädret tillåter blir det en cykeltur på söndagen. Kanske hinner vi med en båttur.

Idag har jag kommit över 10 000 steg👍
Undrar hur jag ska mäta min runda på fyra fötter runt hallonhäcken?

Det närmar sig midnatt, skymningen sänker sig över Stenhagen
Så jag passar på att önska alla envar en riktigt god natt
Bettan

Nu har dom förflytta sig till Garda vid den vackra Gardasjön. Där har vi varit vid ett par tillfällen. En kväll beställde vi in melon med skinka till förrätt. Jösses så mycket skinka det hade räckt till två huvudrätter men skinkan smakade fantastiskt, den smälte i munnen.
Underbara minnen.

Gillar