Livsnjutare

Som jag berättade så gjorde vi en fantastisk resa till NZ en resa vi döpte till en resa för livsnjutare.
Jag njuter av livet till 100% jag har arbetat för det, Kärleken har jobbat för det och för oss. Vi lever livets njutbara dagar.
Då mycket arbeta med projektet tagit min tid hittade jag nu @MariasVardag vilken dag som är min? Jag är född en söndag , alltså är jag en livsnjutare. När jag kollar upp 5 januari 1958 är det oxå en söndag, kärlekens födelsedag. Jag skrattar högt DET stämmer på oss 😂

När jag efter 10 timmars arbete var jag helt kring kring i huvudet. Frusen som satan. Jag kröp då ner i ett hett skumbad. Ett riktigt bra sätt att spola ner allt som ligger på axlarna.

I väntan på kärleken går jag runt för att tända alla ljusen. Nu slappar vi i var sin fåtölj framför TV.
ORSAKULLAN Madeleine undrar idag om jag har några planer inför sommaren 2021
Jag har förhoppningar, att vi alla du å ja ska blivit vaccinerade mot Covid 19. En trolig utopi. OM du har fått två vaccinationer så kan du INTE återgå till livet innan pandemin även om har gått en vecka från sista injektionen. Det kommer att ta tid innan det blir så normalt det kan bli.
I den allra bästa världar är vi klara med vaccinationerna innan Midsommar.
Jag hoppas att vi kan vara lediga tillsammans Kärleken å ja.
Jag hoppas kunna vara många dagar vid vårt paradis ute i Roslagen. Jag hoppas att vi kan spela mycket golf. Jag hoppas på vackert väder med båtturer och cykelturer. Kanske många bad!
Jag hoppas att restriktionerna lättar så vi kan resa i vårt vackra avlånga land. Jag hoppas kunna tillbringa mycket tid med våra vänner och bekanta. Prata och skratta tillsammans. Jag önskar att småfolket vill vara med oss ute i Roslagen. Dom där små är det absolut bästa vi har Kärleken å ja.

En riktigt god vegetarisk måltid till middag. Ribollita, toscansk grönsaksgryta med svartkål.

Jag önskar dig en härlig kväll i minnenas kvarter
Bettan

Gillar