Lite av det ena och lite av det andra

När vi väl kom i kläderna med frukost i kroppen tog vi oss en tur.
Vårt första stopp var ett besök på Plantagen. Hemmets bestånd av krukväxter behövde förnyas. Fönstren har varit lite trista från det att julblommorna kastades ut. Vi har inte många blommor i våra fönster. Endast lite som förgyller känslan av hemtrevnad. Oftast byter jag ut blommorna några gånger per år. Julblommor, vårens blommor som oftast dör undan när säsongen i Roslagen börjar. När vi flyttar hem igen förnyas fönstren. Det är dyrt tycker jag med fina fönster.
Det blev även lite snittblommor och min KLONG vas plockades fram. Orkidéer tycker jag är vackert. Sparar dom nästan aldrig, dom får vara istället för snittblommor.

Därefter åkte vi till mattaffärer Wahlqvist interiör där vi brukar köpa våra mattor. På måndag kommer äntligen vårt nya matbord med de nya stolarna. Det nya bordet kräver en större matta. Mattor är också en viktig inredningsdetalj. Vi hittade två som vi båda gillade, nu när vi har mätt här hemma och pratat igenom det har vi bestämt oss. Det tar några dagar innan vi får den nya mattan på plats.


Senare åkte vi för att hämta skrei torsk 3kg och 3 kg färska räkor som vi beställt. Transporterat direkt från Norge. Idag blir det en räksallad, i morgon blir det torsk med färska räkor.

AIK spelar sin första match i årets Svenska cupen medan vi fortsätter att njuta av vår lediga lördag. Vädret utanför är rent bedrövligt. Som så ofta försvinner den härliga vintern lagom till barnens sportlov. Vi stannar inomhus med gott samvete.

Njut av din dag
Bettan

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Ha en fin lördag och förnyande av blommor är alltid kul.
nouw.com/sandrasjoberg
Susann,

Jag tycker också det är dyrt med blommor. När min mamma levde var hon så bra på att fylla mina fönster med fina blomster.

zinnie.se
Beccassida
Beccassida,

Mums torsk och räkor är en favorit här😍 Kul att kolla runt på Plantagen och fin KLONG vas!

nouw.com/beccassida
passionärsliv
passionärsliv,

Så fina blommor och ja det är ett elände att hålla snyggt i fönstren den tid man är i Paradiset.

nouw.com/passionärsliv
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Låter som en fin lördag, fina blommor förgyller numer hemmet och goda mat ingredienser fick följa med hem 😍 önskar Er en fin fortsättning på kvällen 🤗

nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
Här lyser som vanligt frånvaro av blommor förutom, min fuskhortensiakvist fönstret
nouw.com/ditten_datten
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Så fina blommor🥰det blir spännande med nya bord, stolar och mattan

nouw.com/enitalienareisverige
Evaeliasson
Evaeliasson,

Här behöver blom beståndet oxå fyllas på men väntar ett tag tills vi slutar elda så mycket i öppna spisen för mina blommor nu tycker inte alls om det 😏 Skrei Torsk och räkor så gott 😊

nouw.com/evaeliasson
itismadeby
itismadeby,

Härligt med nya blommor - orkideer är vackra men ofta gör jag nog som du... dom byts ut. Hade en tid när jag bodde så att dom växte, blommade konstant utan att jag behövde göra mycket - då hade jag många... men efter att jag flyttat så har dom aldrig trivts med mig 😊
matbord o stolar - du påminnde mig om att jag ska kika in på Mio o se om dom har några stolar som kan passa mig 😊

nouw.com/itismadeby
Cajaba
Cajaba,

Så gott med torsk från Norge! Jag kommer aldrig mer äta frysen torsk i små, rektangulära paket😜

nouw.com/cajaba