Just idag är jag

Så löd gårdagens fråga. Jag kan säga som Kent sjunger, just idag är jag stark.
Just idag är jag överväldigad av lycka, stolthet och tacksamhet.
Jag har scrollat bland fotona från dotterns bröllop med spår av tårar i ögonvrån. Jag är så otroligt stolt och tacksam för mina tre barn. Vilken rikedom.
Jag är till brädden fylld över känslan med tillhörighet och gemenskap efter gårdagens promenad med fikastund tillsammans med väninnorna. Vi dryftade livets vedermödor både stora och små. Tryggheten med äkta vänner ett måste i livet.
Gårdags kvällen Brasseriet 21 med fd arbetskamrater som numera tituleras vänner. Vilket tjatter så mycket skratt. En stund på jorden att spara i mitt inre.

Just nu ligger jag kvar i sängen med kaffe på sängbordet för dagens första inlägg precis som @Ingajohansson brukar göra.
Idag är det en varannan helg så vi har fyra lediga dagar tillsammans Kärleken å ja. Utanför smattrar regnet mot fönsterblecket. Det utlovas ett riktigt skitväder hela helgen.
Snart ska vi resa mot kusten, Roslagen med vårt lilla paradis på jorden. Det är dax då vi gör höst, stänger ner för säsongen 2020 innan vi väntar på en ny vår och sommar. Jag tycker det är lika härligt att stänga för hösten som det är att öppna inför våren. Var sak har sin tid

Idag undrar vi har du testat dig för Corona?
Mitt svar är nej jag har inte testat mig. Jag har inte varit sjuk ” peppar 🌶 ” sedan början av mars. Jag har inte mig veterligen varit i kontakt med någon Corona sjuk. På ortopeden min förra arbetsplats är det nu ett utbrott bland personalen. Mina kamrater från igår var nu testade minst två gånger och ska även testas en tredje gång. Usch säger jag.
Jag har däremot tagit prov för virustitrar men jag var negativ. Det var ju positivt i och för sig att jag inte har haft covid. Samtidigt ganska negativt då det skulle varit positivt att ha haft eländet.

Igår fanns det rolig post i brevlådan. @MinResaTumörMittLiv tips på god saffran har anlänt. Nu ska det bakas, mat ska kokas med en ljuvlig doft i köket som resultat.

Har du klart för dig vad du ska äta för gott i helgen?Bettan

Gillar