Jag, Kepler och Lazarus

Detta ljuvliga minnet dök upp i mitt flöde. Pepparkaksbak för 5 år sedan med två små flickor i trygga famnar.
Kepler med Lazarus gjorde mig sällskap i går kväll när jag satt uppkrupen i soffan.
Kärleken satt framför datorn med släktforskningen, han hittade några nya anfäder då vi är nu nere i slutet av 1600 talet på min mammas sida. Tyvärr verkar linjen ta slut där.

December knackar på, äntligen tar november slut.
December är en månad jag verkligen älskar. Advent med dagarna fram till julen, något av det bästa jag vet. Julen det är barnens högtid. Advent är min tid, även om det blir annorlunda i år.
Jag kommer att sakna glöggmingel. Vi brukar alltid samla våra vänner, tanken blev att vi skull kunna vara utomhus. De nya strängare reglerna gör även det omöjligt. Kommer att sakna minglet hos vännerna Anilla och Janne. Kanske kan vi samlas för att dansa ut julen tillsammans 🎄

Julmarknader å som jag saknar detta.
För 7 år sedan var vännen Anette och jag på besök i Köpenhamn och väninnan Dorrit. Vi hade en underbar kväll på Tivoli.
Saknar så mycket att inte kunna besöka Danmark eller få besök av min danska väninna.
Livets små förluster som påverkar oss alla.

Här har Black Friday börjar med ett strålande kallt väder. Solen strålar, det har varit en kall natt med flera minusgrader. Troligen är det glashalt utomhus.
Black Friday bryr ag min inte om. Inte tänker jag besöka något varuhus. Inte är det något jag behöver. Ett härligt konstaterande.
Men jag förmodar att många andra kommer att besöka både butiker och nätet för shopping.

Min förmiddag kommer att innehålla lite mera städ innan lunch och ett kvällspass. Men först ett träningspass för kroppens muskler.Kommer du att handla idag? Vad ska du handla?
Bettan

Gillar