Inställt

Godmorgon Bloggen och mina finaste läsare.
Här sitter vi i soffan Kärleken å ja med varsin padda. Vad gjorde vi innan paddornas tid? Vaknade efter en skön natt här i Roslagen, det är alldeles tyst runt omkring. Inga grannar på plats i de närmaste husen.

Känner en viss besvikelse i bröstet när vi var tvungna att ställa in dagens planer.
Det var planerat med hela vår lilla familj här på landet. Flickornas kusiner (på sin pappas sida) skulle komma hit tillsammans med min ”svägerska” Kusinen J har familj med med fru och två barn. Tyvärr är frun och ett av barnen drabbade av höstförkylning. Ni vet FHM råd, är ni sjuka stanna hemma!
Då min svåger bor i Bangkok blir umgänget med den delen av familjen väldigt sällan och sporadiskt. Nu hoppas vi på att hitta något annat tillfälle under hösten.

Mina planer för dagen nu är trädgårdsarbete. Köpte lite blomsterlökar igår när vi var till trädgårdshandeln Landqvist. Jag ska plantera blomsterlökar medens Kärleken ska plantera vitlök. Planerar att rensa i hallonhäcken bort med årets grenar, sedan ska jag köpa spån att lägga mellan plantorna. Solsängarna har troligen gjort sitt för i år så dom kan ställas in i väntan på sommaren 2021. Trimmern behöver troligen göra säsongens sista insats. Med trädgård blir det aldrig tråkigt.

Hur ser din lördag ut? Bettan

Gillar