Höst feeling

Godmorgon Bloggen
Här har jag vaknat i huset i Roslagen. Jag åkte hit igår kväll när småfolket hämtats. Älskade Ester har fotbollsträning på tisdagar. Kanske är hon en framtida spelare i AIK!
Här utanför blir det verkligen bäcksvart och tyst. Dagens plan är att träffa vännen Karin som är i sitt sommarhus. Tyvärr får inte vår del av Sverige njuta av det vackra sensommarvädret. Vår plan för dagen är gemensam lunch på golfklubben innan vi spelar en runda. Vi ska höras om en stund, vädret blir avgörande.

Det är många som beskrivet den färgförändring som sker i vår natur. Jag ser att det även skiftat hos oss, vissa träd får en glödande röd färg.
Jag funderar över om blommorna i krukorna utomhus ska få leve några veckor till eller ej. Pelargoniorna klara av att stå kvar utomhus någon månad till men nu dröjer det lite längre mellan tillfällena innan vi åker hit. Blommorna i pelargoniorna blir så tråkiga när det regnar på dom. Tror att jag ställer in dom i uterummet.

När jag var ung trodde jag att livet som vuxen innebar?
Den frågan ställer Orsakullan oss idag.
Jag kan inte minnas att jag någonsin funderade över det faktum att jag någon gång skulle vara vuxen. Som barn var jag barn. Som tonåring var jag tonåring helt fokuserad på att just vara tonåring med ett liv som endast snurrade runt mig. Givetvis drömde jag om att ta studenten, men den togs ju bort och INGET firades på 70 talet. Ett yrke skulle jag skaffa mig, troligen sjuksköterska. Inte kunde jag läsa medicin? Flytta hemifrån hägrade men inte skulle jag bli gammal, bara vara ung levnadsglad i egen bostad.

Underbart att få vara ung och dum 😍 klok får man vara alla andra år. Bettan


Gillar