Har du köpt julklappar redan?

Det är dagens fråga från Orsakullan.
Nej blir svaret på den frågan
Jag älskar faktiskt att dra ut på klappköpandet till de sista dagarna då jag älska att känna julens pulsar slå. Tanken har slagit mig om att handla på nätet pga Coronans utveckling.
Vi har inte så många att köpa klappar till. Vi köper bara till oss i kärnfamiljen. Lite trist tycker jag men för några år sedan infördes det att vi vuxna lottas till en annan vuxen att köpa till.
Det är bra på ett sätt då det blir svårare och svårare att hitta något vettigt att köpa till var och en. Det blir givetvis även kostsamt. Småfolket får givetvis klappar men deras föräldrar är noga med att det inte får bli något överflöd.
I åt firar vi julafton med äldsta dotterns familj då det är en varannan jul. När det endast är vi brukar vi köpa några fler små paket då det känns dumt att tomten endast kommer med klappar till dom små. Vi får alltid köpa klappar till vår partner. Kärleken han är bra på att köpa klappar till mig 🎁

Jag har funderat på det där med Tomten, då han har skiljt sig i år. Har han tid och lust för oss?

Nu närmast står julkalendrar på inköpslistan. Småfolket blev lyriska på ICA igår när det både fanns Lego och Barbie kalendrar. Givetvis lovade mormor en kalender, vem kan motstå dessa små flickors tindrande ögon.

Gillar