Har din ekonomi påverkats av Covid 19

Mitt svar måste vara ett ja!
Ekonomin har påverkats i en positiv riktning, mera pengar kvar på kontot.
När Coviden bröt ut återgick jag till att arbeta lite och då kommer det in lite extra pengar på kontot. Det går inte åt några pengar eftersom jag i stort sett inte är iväg på något. De aktiviteterna vi hade inplanerat under 2020 har antingen ombokats senare 2021 eller blivit helt inställda så att pengarna har betalats tillbaka. Vi går nästan aldrig ut och äter i dessa tider. Inte blir vi hembjudna till vänner så inga nya kläder behövs och inga värdinnegåvor. Inget nytt gymkort har jag löst utan tränar själv eller med hjälp av appen. Inte ordnar vi med några middagsbjudningar här hemma som brukar göras normalt, det kostar alltid en del.

Vår familj har tur allihop som arbetar inom sektorer som inte påverkats av pandemins framfart. Vi får alla våra löner in på respektive konto.

Jag började min förmiddag med att dra på mig löparskorna för en runda.
I samband med duschen gjorde jag lite SPA av det hela. Kropps scrubb som masserades och fick sitta kvar en stund. Rengjorde ansiktet innan jag la en mask. Den skulle sitta i 20 minuter sedan skulle fukten få absorberas in i huden. Bodylotion, ansiktskräm och en lätt make up. Att ta hand om sig själv en liten stund gör gott för välbefinnandet och själen

Återigen har regeringen haft en presskonferens med anledning av det allvarliga Corona läget. Tonläget höjs ytterligare om att vi måste skärpa oss. Sammankomster får inte hållas med fler är 8 personer. Alkoholstopp efter 22 som medför att restauranger och krogar stänger 22:30. Så tidigt har dom unga ännu inte kommit ut till krogen.
DU och JAG måste ta ansvar, hålla avstånd, undvika att besöka butiker, gym,simhallar mm. Vi ska inte träffas inomhus med andra än den egna familjen.
Åk inte kollektivt.
Du precis som jag kan inte göra annat än att undra när tar det slut, tar det slut.

Började du titta på den nya säsongen av The Crown igår på Netflix?
Jag ska titta ikväll!
Bettan

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,

Vår ekonomi är oförändrad, påverkar oss inte nämnvärt. Vi har aldrig haft några dyra vanor mer än att vi umgås med andra och det jämnar ju ut sig.

nouw.com/christelovergaard
Rydell013
Rydell013,

Hello samma här lustigt så har mitt konto blivit högre en vad jag hade räknat med från början eftersom har sparkonto på isk en vanligt bankkonto .

Hade jag ej sparat på isk konto hos Lysa fondrobot hade jag med all säkerhet i dags läget legat på minus ska dock tillägga det var riktigt tungt under mars månad förra året men jag satt kvar i båten för att det skulle vända inom kort som det har gjort 😊

nouw.com/rydell013
Ingajohansson
Ingajohansson,

Gör inte av med något, bara det viktigaste.

Men har alltid rättat munnen efter börsen.

nouw.com/ingajohansson
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det gäller förstås men lite guldkant på tillvaron behövs ibland.
nouw.com/stenhagenbettan
Susann,

Vi har också tur att få inkomst i dessa tider och visst märks det att det inte går åt lika mycket pengar som vanligt och det kan ju vara positivt fast lite tråkigt i längden.

zinnie.se
Ditten_datten
Ditten_datten,

Tittar inte på the crown

nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg må svare nei på det spørsmålet, her har økonomien holdt seg på samme nivået 😊

nouw.com/veralynn
himlajord
himlajord,

Nej jag har inte drabbats än... Inga middagar med vänner i sikte och inte så värst mycket nytt heller! Åker kollektivt då vi har en bil i hushållet mannen behöver i tjänsten..men skulle gärna cykla.. tyvärr blir det fel säsong nu.. Tittar på en ny engelsk serie som heter The level. Åh så kul med the Crown!

nouw.com/himlajord
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Den serien har vi missat
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Våra jobb fortsatte nästan precis som vanligt så lönen kommer in på kontot, om man inte är sjukskriven förstås. Men i normala fall så kommer lönen in på kontot 😊 Gäller bara att göra som du säger:


"DU och JAG måste ta ansvar, hålla avstånd, undvika att besöka butiker, gym,simhallar mm. Vi ska inte träffas inomhus med andra än den egna familjen.

Åk inte kollektivt."


Önskar att alla tog sitt ansvar ❤ när tar den här skiten slut, kommer den att ta slut??

nouw.com/passionbagareokock