FFF denna fredag

Hej mina kära vänner och tack för alla snälla kommentarer på gårdagens inlägg. Jag bugar och tackar 💖

Många kanske undrar hur vi tänkte igår med Covid och tjejkväll?
Vi var fyra stycket så det var inte svårt att hålla avstånd i butiken. Och vi hade var sitt egen provhytt. Vi tvättade händerna , använde handsprit och vi tog inte i varandra.


Fredags fika vännen Anki kom på lunch, kycklingpaj med sallad samt en liten bit äppelkaka till kaffet. Dessa små vackra rosor i olika färger hade hon med sig. Vi satt Corona säkert i var sin ända av bordet.

Fredags fira får bli det nya jag köpte igår till min garderob. Bilderna gör inte kläderna rättvisa. Alla tre är i ljuvliga mjuka kvaliteter.

En brun och svart spräcklig kort jacka eller tröja från Soda Collektion, figursydd och väldigt nätt.

En form av tröja av märket Street One. Jag tycker det är så snyggt med tröjor/jumprar på andra men det passar inte mig. Jag är en riktig blus/skjorttjej. Detta är det närmaste jumper jag kommer

En helt magisk gråsvart klänning som är rak med en liten formsydd kant nertill, klänningen är V ringad och går ner till mina knän. Märket är Yest, jag köpte en scarf till i de rätta färgerna försatt knyta ihop outfiten. Blir supersnyggt till mina nya höga stövlar.

Fredags feeling svärsonen Andreas hade med sig lite god glass när han dök upp härom dagen. Den ska jag smaka och smaska på ikväll.

Orsakullan undrar idag hur ökningen av Corona smittan påverkar mig. Mina åsikter i detta fall har jag skrivit om tidigare i veckan.

Jag hoppas att Kärleken kommer fram hel och ren till huset i Härjedalen. Själv ska jag slappa hela långa fredagskvällen. Vad har du för planer denna fredagskväll?
Bettan

Gillar