FFF denna fredag

fredags fika blev en slät kopp kaffe i vårt uterum här i Roslagen

Fredags fira vi har saknat en liten ryggsäck,här i Roslagen. Det tycket jag att vi skulle avhjälpa idag. Vi tog oss en tur till Stadium vilket visade sig vara ett grymt bra alternativ. Idag var det 25% medlems rabatt. Många bäckar små.

Fredags feeling oxfilé tillsammans med potatisgratäng. ICA hade ett super pris på Oxfilé från Brasilien. Givetvis passade jag på att köpa en hel på ca 1,5kg. Det blir många goda middagar framöver. Persiljan är fortfarande superfin så det blev en stor sats med en av våra favoriter Tabouli.

Tur för oss att det idag är den äkta franska champagnedagen. Vi missade förra veckans falska 🤭

Lite information till alla er där ute. Om du inte har lästa dagens Aftonbladet. Bra information till dig som kanske inte fattar allvaret.
Att nästan alla regioner just nu testar fler positiva med Corona är inte konstigt eftersom det testat SÅ många fler idag än i våras. Det allvarliga just nu är att antalet inneliggande smittade patienter ökar från nästan noll i sommar. Just nu är IVA fyllt till brädden och det är i stort sett 40 andra patienter som vårdas på övriga sjukhuset. En annan stor skillnad från i våras är att både akutmottagningen och vårdavdelningarna är fullt med övriga patienter. I våras lyste dessa vanliga patienter med sin frånvaro.

Gillar