FFF denna fredag

Godmorgon Bloggen i denna arla morgonstund.
Tusen tack för alla glad tillrop igår, arbetsdagen förflöt helt utan missöden. Då vi ska arbeta hela helgen båda två och det ska bli sommarvarmt fick vi åka en sväng till Roslagen. Vi bryter inga förbud, det tar en timma och 15 minuter, vi är fortfarande i samma sjukvårdsregion. Det behövdes vattnas i växthuset Kärleken kopplade upp bevattningsanläggningen. Kvällen var ljuvlig. Vi kunde skörda årets tre första gurkor, kolla mitt Insta!
Trotts att jag är en glad pensionär (har svårt att benämna mig som detta) går dagarna och veckorna i ett rasande tempo. Mina FFF har jag inte hunnit med på flera veckor, men idag smäller det.
Jag trivs på avdelningen och får vara en helt vanlig sjuksköterska. Jag försöker att inte ha åsikter om något, bara göra mitt jobb. Ni som känner mig väl vet att det kan vara väl så svårt för mig.

Fredags fika på fredagar vankas det frukost med färskt bröd på avdelningen
Fredags fest vi ska till vännerna Kerstin och Åke på lite AW idag. Det utlovas vackert väder så vi kan sitta utomhus med socialdistans
Fredags feeling det ryktas om att ännu en liten bebis ska anlända till familjen i höst, då blir jag mormor till fyra. Kan man få en bättre present?

Där försvann morgonen i ett nafs, ha det gott Bettan

Gillar