En dejt med Kärleken

Jag överraskade Kärleken i eftermiddag då jag ringde och bjöd ut honom. Jag hade bokat bord på Granhof en restaurang jag tänkt vi skulle besökt hela sommaren. Äntligen blev det av.
Vi träffades utanför vid 18 tiden. En helt underbart ljummen sensommar kväll. Vi satt utomhus. Det var gott om folk ute på stadens serveringar. Mums så gott vi åt. Vi började med en het räkgryta innan det blev lamminnerfile. Det är så härligt att sitta tillsammans för att dela dagens intryck. Föra spännande samtal om stort och smått. Det blir en liten annan känsla än att sitta hemma vid bordet. Jag tycker att vi blir mer uppmärksamma mot varandra.
Det började regna under kvällen men fortfarande en härlig temperatur.
När vi fortsatte genom staden passerade vi flera Nationer med stadens studenter. Dessa unga vuxna som nu driver Corona smittan håller inte avstånd.

Tänk om jag varit ung.
Tänk om jag börjat blogga för många år sedan
Jag tycker detta är så jäkla roligt.
Min lilla blogg 💕
Tänk dom som har flera hundra läsare och följare.
Kanske skulle jag köpa lite fejk läsare 🙈
När jag gick för min dejt hade jag bättrat på makeupen. Tog fram min svagt rosa rock från MQ. Jag köpte den förra året, den var billig. Tyvärr är den redan lite nopprig men jag älskar den, sitter bekvämt och lättburen. På fötterna för första gången den här säsongen hade jag mina bots från Filippa K.

Nu har vi landat här hemma för att avsluta denna torsdag. Jag hoppas att även du har upplevt något bra idag. Tack för att just du tog dig tid att titta in hos mig.
🌹Bettan

#nouwseptemberchallenge

Gillar