Det var den kvällen

Sorry, jag glömde av mig? De kort jag tog gjorde jag med min kamera som läses över till min IPad som ligger på bänken i Roslagen. Denna bilden är tagen på bordet när gästerna gått hem. Länge leve diskmaskinen, köket är så gott som återställt. Så mycket underbart prat och skratt vi har delat ikväll. Dessa ljuvligt härliga kvinnor som finns i mitt hjärta. Jag hoppas att vi är vänner för livet.
Bordet var vackert dukat, om jag får säga det själv. Givetsvis börjar en tjejkväll med bubbel.
Till middag bjöd jag på portionsbakad potatisgratäng, kycklinglingspett serverad med jordnötssås (en av mina favoriter) tillsammans med en härlig sallad. Valfritt dricka till det fanns både rött och vitt samt rosé vin. Ikväll var det INGEN som var chaufför. Alla hade trevliga män eller vuxna barn som kom och hämtade. Till kaffet hade jag bakat kladdkaka i strut. Jag tycker det är så trevligt sätt att servera lite gott i dessa strutar.

Det tråkiga idag var att Kärleken ringde hem i eftermiddag då han har blivit så förkyld. Han gick direkt upp på övervåningen där han sitter under en filt. Jag har serverat honom en konjak tillsammans med Ipren. Hans förkylning ledde till att jag fick messa runt och avboka vår Surstömningsfest som var planerad till i morgon. Vi följer FHM rekommendationer och ses endast om vi är helt friska.
Nu håller jag alla tummarna har att jag INTE drabbas av detta virus han har släpat hem.

Ikväll blir det nog svårt att somna, många härliga samtal som kommer snurra runt i huvudet. Med det tar jag så gärna en kväll som denna.

Jag hoppas att du har många härliga samtal i ditt huvud ikväll, Bettan

Gillar