Det gör nästan ont

Godmorgon i denna sommarvärme!
Jag har sovit så gott. Har du?

Som jag skriver i rubriken så gör det nästan ont att jag idag måste packa ihop mig för resa till Uppsala, hemmet och tre dagars arbete.
Det är så vackert här!
Trädgården är perfekt 🤭när vi kommer tillbaka så är det bara fram med trimmern igen.
Att man får ha det så här bra.
Poolen hade lockat mig idag. Igår blev det många längder då jag hade poolen helt för mig själv en stund. Sedan dök det upp barn då är det inte lätt att simma. Barnen hoppar och dyker, dom har så roligt.

Det har blivit så tyst precis som det blir efter Midsommar bland fåglarna. Deras tjatter avtar ungarna är utflugna. Visst hör jag kvitter men betydligt mindre.

Fick kort från äldsta dottern med sin familj som är i Bohuslän alldeles i närheten av @Passionbagareokock faktiskt. Familjen älskar det. Småfolket fångar krabbor och maneter. Den familjen åker annars varje år till sitt andra hemland Italien på semester. Inte i år av välkänd anledning. Så roligt att få vara med om vackert och roligt i Sverige under deras sommarlov. I år blir det inget Furuviksparken, inget Gröna Lund eller Liseberg.
Jag har sett att familjer åker till Kolmården, tydligen är det öppet och tillåtet.

Brukar du lyssna på sommarpratarna? Igår lyssnade jag på de tre första. Hon som har blivit Greta med hela världen, Ulf Lundell vars musik jag gärna lyssnar på, Mona Salin en kvinna jag har beundrat och lidit med och undrat varför hon varit så naiv och dumdristig, kanske slarvig. Ett riktigt tidsfördriv under gårdagen.

@itismadeby ställde frågan idag på morgonen vad är tidsfördriv? En intressant frågeställning som kräver lite eftertanke.

Såg du på allsången igår? Det gjorde jag om jag. Det gör jag gärna om jag kommer ihåg och inget annat har för mig, ett tidsfördriv kan man kalla det. Dom gjorde det bästa av situationen men visst saknades publiken. På samma sätt som publiken saknas när jag ser på fotbollen. Lotta på Liseberg tittar jag inte på, det blir liksom överdos av allsång. En gång var vi familjen på Skansen och allsången live. Det har förflutit många år sedan dess.

Dagen kallar på mig. Glöm inte att drick idag, stoppa i dig något salt. Sitt gärna i skuggan mitt på dagen. Glöm inte sun block. Var rädd om dig, Bettan

Gillar

Kommentarer

christelovergaard
christelovergaard,
Ja, stanna tiden nu (fast utan virus). Jag måste börja lyssna på sommarpratarna, hade tänkt vänta tills vi är ute och kör. Jag såg inte allsången, men det är kanske bra när alla skrikande människor inte är där haha.
nouw.com/christelovergaard
Ingajohansson
Ingajohansson,
Har just varit en morgon runda i trädgården, underbatt.
Såg inte Allsången, fiska krabbor är det roligaste mina barnbarn vet, förra året trilla R i 9år, i all iver😉
Vilken upplevelse, för alla som var på bryggan🤣
nouw.com/ingajohansson
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
God morgon fina du ❤ Va roligt att familjen trivs, dom har verkligen lyckats klaffa in ett kanonväder den här veckan 💞 tänk va roligt barnen har när dom fiskar krabbor och ja även vi vuxna också förstås 🥰 önskar dig en fin stund i paradiset innan du beger dig till 2a hemmet.. Kramar till Dig
nouw.com/passionbagareokock
Soffiaz_85
Soffiaz_85,
God morgon 😊 jag fick äntligen sova en hel natt 😊hoppas du får en bra dag
nouw.com/soffiaz_85
Evaeliasson
Evaeliasson,
Njut av din sista tid i paradiset och var rädd om dig på jobbet ❤️
nouw.com/evaeliasson
VeraLynn
VeraLynn,
Takk for at du minnet meg på Sommarpraterna, noe jeg bruker å høre på. Forstår godt at du syntes det er leit å pakke sammen å reise fra et sånt flott sted. Sommeren er jo ikke over, så jeg går ut fra at det blir flere besøk 💖
nouw.com/veralynn
Ditten_datten
Ditten_datten,
kan förstå det 🥰
nouw.com/ditten_datten
MariasVardag
MariasVardag,
Aron och mannen min fånga en kräfta i ån hos mamma och pappa i em 😂♥️
nouw.com/mariasvardag