Det blev inga 500

Igår lämnade regeringen besked om att 50 kvarstår, inga 500.
Vi kan läsa att Covid ökar igen runt om i vårt avlånga land och i hela Europa. Igår förstod vi på allvar även om vi misstänkt att 2021 blir som 2020. Inga resor utanför Sverige. Inte vill vi riskera att bli sjuka utomlands.
Drömma kan man alltid göra!
Som ett svar på drömmarna dök dessa minnen upp på Fb.
2018 var vi just nu i Italien med det vackra Toscana och Pisa med det lutande tornet. En varm och härlig vecka hade vi tillsammans med hela BEST gänget.
Även om det finns ett vaccin under första halvåret 2021 ska det distribueras ut över HELA världen. Vi vet att den rika världen kommer att roffa åt sig först. Vaccinet ska distribueras och injiceras.
Vi får göra det bästa av situationen, hoppas kunna resa i vårt vackra land. Det finns mycket att uppleva.
Vi får hålla ut, hålla avstånd, hålla oss friska!

Idag är det fredag OM nu någon missat det!
Det blir inte alltid som man planerar. Så är det för oss denna helgen. Det som kvarstår i den planen är att jag har arbetspass inbokat lördag och söndag.

Njut av din dag, ta dig ut för att andas den friska höga luften denna sensommardag. Bettan

#nouwseptemberchallenge


Gillar

Kommentarer

carolinalarsson
carolinalarsson,

Ja Covid är inte på något sätt påväg att försvinna än på ett tag. Så det är bra att restriktionerna kvarstår. Man ser ju att så fort det blir större samlingar av människor så sprider det sig. Hoppas du får en bra arbetshelg. 😊

nouw.com/carolinalarsson
Ditten_datten
Ditten_datten,

Nej det lär ta tid... skönt att regeringen inte släppte upp... folk kan inte hantera situationen.... i Skaraborg ökar fallen oxå

nouw.com/ditten_datten
Rydell013
Rydell013,

Godmorgon vännen Bettan man undrar hur länge sporten Som fotboll och ishockey ska klara sig utan publik för de 50 som i dag får vara på plats ?

Passar på att önska dig detsamma en trevlig fredag och va rädda om om dig osåå 🌹🌹

nouw.com/rydell013
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Jag kan inte vänta tills Corona försvinner 😢

nouw.com/enitalienareisverige
Evaeliasson
Evaeliasson,

Nej än får vi hålla i ett bra tag och ta ansvar. Önskar dig en bra jobb helg, du är fantastisk som hoppar in 🥰

nouw.com/evaeliasson
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har forsonet meg med at Corona har kommet for å bli en god stund videre. Så da er det bare å fortsette med å holde avstand, sprite og vaske hendene og være forsiktig 🤔

nouw.com/veralynn
MariasVardag
MariasVardag,

Vårt besöksförbud på jobbet var det tal om att det ska släppas 1 oktober 😱 usch blir orolig för vi har fler fall här nu än innan

nouw.com/mariasvardag
Beccassida
Beccassida,

Håller med dig-gäller att vara förnuftig fast man längtar.. Ha en mysig fredag,här är det ösregn💦 passar bra för fredagsmys inne;)

nouw.com/beccassida
itismadeby
itismadeby,

Det jag skulle vilja veta lite mer om är den här ökningen - är det "bara" fall, lite som att få en vanlig virusinfektion, eller förkylning - eller blir personer lika sjuka som i våras, att det är långa sjukhustider o risk att man måste öppna upp covid avd igen. Vet du något mer om den biten?

nouw.com/itismadeby
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Pratade med Kärleken om det då jag oxå funderade över att det verkar som att dom drabbade inte blir så där jättesjuka nu. Han svarar att nu vet infektionsläkarna hur dom tidigt ska behandla dom som kommer in med svårare symtom. För dom flesta av oss blir det som en vanlig influensa. Sjukhuset har en plan införes ev andra våg om någon månad.

nouw.com/stenhagenbettan
barbamammagratis
barbamammagratis,

Jag hoppas att folk förstår att det inte är över och att alla bidrar till att hålla avstånd och vara hemma när de är sjuka. Jag saknar min mamma o h släktingar, men vad ska man göra. Det gäller att stå ut.

nouw.com/barbamammagratis