Det blev en riktigt enkel lunch

Trevlig torsdag hos dig idag?
Jag var tvungen att ta en liten paus. Mina ögon är snart fyrkantiga med stora sår på ytterörat. I kylskåpet hittade jag två korvar som jag stekte och åt med korvbröd. Till detta delikata blev det ett par glas med vatten.

Idag har jag känt frustration, allt tar längre tid än vad mitt tålamod klarar av. Vi verkar äntligen vara på väg ett steg framåt. Gruset i maskineriet är illavarslande tecken på att vi inte kommer att ha tillgång till det stora antalet vaccindoser som JAG anser att just VI behöver. Tillverkarna får inte fram de antal stora doser som deras målsättning var. Ju färre doser av vaccin vi får ju längre kommer det vara pandemin som regerar.
Utanför faller det ett stilla snöfall och har gjort så hela dagen.

Idag skriver många om Vad som gör mig glad i vardagen.
Jag kan skriva under på många av de punkter som ni andra har delgett oss. När jag har funderat vad som för skillnad i vardag och gör mig extra glad i vardagen.
Jag blir riktigt extra glad när någon vän hör av sig till mig. Det kan vara med ett telefonsamtal det Mail eller ett sms. Att någon bryr sig om mig. Att någon vill prata just med mig. Att någon vill träffa just mig. Då blir jag extra glad. Senaste veckan har Eleonor ringt, Anette har messat för att hon är sugen på en fika med pratstund. Karin ringde för att få prata bort en stund. Jag och Anki har utbytt många tanker under ett långt samtal. Vänner från förr har hört av sig. Vi vill luncha ihop när vi har Pandemin under kontroll. I morgon stänger jag ner min butik vid lunch för att promenera med mina vänner Christina och Lisa.
Jag blir så glad i vardagen när jag kommer till avdelningen mina arbetskamrater säger hej, så roligt att det är du som kommer.
Jag blir så glad och mår så bra när jag får bekräftat att jag lilla jag har en viss betydelse för någon annan.

Så nu är det dax för nästa Teamsmöte, dagen sista
Bettan

Gillar

Kommentarer

himlajord
himlajord,

Ja, förstår dig! Det vore bra om det fanns tillräckligt med vaccin.. snabblunch hör jag!tager vad man haver🌭håller med om att det är kul när man betyder något! Hoppas du får en fin dag imorgon🌻

nouw.com/himlajord
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Verkligen, huvudsaken är att man får ner något i magen
nouw.com/stenhagenbettan
Annamattssonn
Annamattssonn,

Det är frustrerande det här med vaccin - blir så påtagligt med gamla föräldrar som inte har hemtjänst - som verkligen behöver lite stimulans i vardagen. Längtar till att det blir lite mer normalt och att få träffa våra nära och kära .

nouw.com/annamattssonn
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Du är troligen inte ensam med denna önskan
nouw.com/stenhagenbettan
christelovergaard
christelovergaard,

Ja, jag är också allra gladast när jag får träffa vänner och familj, att de vill träffa mig.

nouw.com/christelovergaard
Evaeliasson
Evaeliasson,

Här blir det fördröjt läste jag idag 😔

nouw.com/evaeliasson
Ditten_datten
Ditten_datten,

Här blir det intressant att se hur det går med Astra Zenecas vaccin

nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det blev godkänt och det känns bra tycker jag
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Hade hoppats på vaccin redan Nu, helst igår. Mina föräldrar som heller inte har någon hemtjänst, stimulans är otroligt viktigt för att min mor ska orka att vårda min far, sig själv och ta hand om ett bauta hus. Pappa behöver stimulans i form av att vi nära och kära kan komma in o tjöta lite, äta en bit mat eller fika iom att han väldigt sällan tar sig utanför dörren. Vi väntar otåligt på vårt vaccin

nouw.com/passionbagareokock
Ditten_datten
Ditten_datten,
Som det ser u nu lär all vaccinering dra ut på tiden
nouw.com/ditten_datten
Marie,

Ja man blir jätteglad då vänner hör av sig, man får känna sig speciell

sweetwordsbymirre.com
Susann,

Ja, vaccinet är välkommet. Vi hoppas det inte dröjer för länge. Vänner är viktiga för ens mående 😊

zinnie.se