Det är lördag idag

Godmorgon och välkommen hem till mig.
Jag sitter i soffan med kaffekoppen för att invänta dagen. Jag kan ta det piano så här på lördagen. Utanför strålar solen så det blir troligen en fin dag idag.
En fin dag idag passar mig bra eftersom jag har planerat att vistas utomhus. Vår lilla trädgård behöver ses över. Ska ta mig en promenad med kameran för att kunna fota lite höstfärger. Några träd börjar skifta i eldigt rött. Just nu är det ett par vackra veckor i naturen innan allt blir brunt och faller till marken.
Får se vad Kärleken orkar med idag. Vi håller oss för oss själva helt enligt FHM rekommendationer.

När jag ser mig i spegeln upptäcker jag att håret behöver klippas. Jag ser ut som ett troll när jag vaknar. Läst och lockats av några så en massage tid ska jag boka mig. Det är livskvalitet att känna sig ompysslad.

Idag frågas hur jag packar när jag packar. Packar jag allt eller inget?
Jag tror att jag är duktig på att packa lagom men hellre lite för lite än för mycket. Vart resan ska gå och innehålla avgör mängden packning. En resa till sol och värme brukar innehålla mycket lätta kläder, någon ny outfit för varje kväll. En golfresas innehåll brukar innebära mycket packning. Kläder för både sol och sämre väder, samt regnkläder. Några dagar i fjällen eller när vi är i Roslagen är packningen lätt då är det fritidskläder som gäller.
En stor delen av min packning är nessesären den är stor med ett stort innehåll.

Nu ska jag ta tag i min lördag, Bettan

Gillar