Den stora kalasdagen.

Vad är nu detta?
Vår älskade Ebba 4 prärien född i november månad och hon har varit mycket tydlig med under våren att hon VILL INTE fylla år på vintern utan på sommaren.
Så idag när det är högsommar ställde vi till med kalas. Dom övriga två blev lite svartis så vi döpte det till den stora kalasdagen. En dag som ska vara återkommande, sista onsdagen i juli månad.
Föreskrifter och rutiner är dokumenterat och uppsatt på kylskåpet. Den stora kalasdagen har även fått en egen flaga.

Första ska man bada i poolen. Burr så kallt det kändes idag.

Det måste finnas ballonger

Ingen fest utan dans, så lite disco när pantningen en var klar.

marängsviss och kärleksmums serveras till fika.
- alla måste vara glada
- pojkar är inte välkomna förutom den lillebror som väntas i höst

Givetsvis blev det en liten present var till flickorna.

Orsakullan undrar om jag rör på mig mer under sommaren än under vintern.
Höst och vinter besöker jag gärna gymmet några gånger per vecka. Jag kan inte förmå mig att gå inomhus för att träna under denna årstiden. Vi åker både längdskidor och långfärdsskridskor när vintervädret så tillåter. Det har varit ytterst sparsamt de senaste åren. Vi åker gärna skidor utför någon vecka under vintern.
Sol, värme, vår och sommar UNDERBART.
Cykeln kommer fram. Vi spelar gärna golf, trädgårdsarbete.Det är skönare med promenader när man inte behöver klä sig varmt. Löpning å som jag saknar mon löpning.jag älskar när jag kommer in i det monotona när benen nästan går av sig självt. Knoppen och hjärtat rensas. Tyvärr fungerar det inte just nu då jag får ont i vänsterknät till och från. Det känns som om något är löst i knät. Jag har en röntgenremiss liggandes på röntgen MEN få tag i dom i Corona tider är inte det lättaste.
Jag tror att jag rör mig mera på sommaren men det kanske beror på att jag vistas mera utomhus helt enkelt.
Ledighet, utomhus, vänskap och utflykter så jag tror nog att jag äter och dricker mer på sommaren oxå.

Dagarna tillsammans med småfolket är underbart roligt, inte en stunds vila, ibland lite tjafs vilket jag inte står ut med. Dom är kloka och vetgiriga, fantasifulla och roliga. Underbart söta.
Jag vet att jag lever! Yngsta dottern dyker upp under eftermiddagen och jag får både avlastning och vuxensällskap. Det var hon som duschade dom alla tre enligt löpandbands principen.
Nu är det en dag och kväll kvar, äldsta dottern hämtar upp dom alla tre på fredag förmiddag.


Gillar