Corona nytt

Som troligen alla vet har Trump och många i hans stab smittats av denna virus . Ett virus som han presidenten i världens mäktigaste land hånat och bemästrat. Rätt åt honom om någon frågar mig.

Vet du om att från och med idag 5 oktober införs smittbärare penning för de vuxna och unga vuxna som drabbats av att någon inom familjen testats positivt för Covid. Som anhörig ska man då stanna hemma i fem dagar. Därefter kan man återgå till arbete och skola om man inte har fått symtom.
Bra på sitt sätt men jag tror att fem dagar kanske är för kort tid.
Idiotiskt är att man inte har löst hur detta ska gälla för oss sjukvårdspersonal 🙀Det kan ur mitt perspektiv vara viktigt att vi vårdpersonal inte blir smittade och inte smittar andra. Hur i hela friden tänker man på myndigheten FHM.
Hur kan sjukvårdspersonal vara undantagna? Drabbas inte vi av detta virus?

Förmiddagen är långt gången, här sitter jag i morgonrock. Skärpning Bettan 💗

Gillar

Kommentarer

survivan
survivan,

Nu har clownen blivit runtskjutsad i sin hermetiskt tillslutna bil också . Var håller omdömet hus ?

nouw.com/survivan
LivetsGuldkant
LivetsGuldkant,

Dessutom med Cortison i kroppen som döljer viss verklighet......vansinne. Man tar sig för pannan.

nouw.com/livetsguldkant
passionärsliv
passionärsliv,

För den mannen finns inga begränsningar i idioti!

nouw.com/passionärsliv
ASIDESIMPLE
ASIDESIMPLE,
You are right about vårdpersonalen! More than 5 days, please. Five is not enough and you are the ones who have top priority in society just now
nouw.com/asidesimple
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Allt är Precis som Vanligt 😳🙈 du och hela din underbara yrkeskår har sedan pandemins start varit Odödliga du vet. Förstår inte hur FHM tänker, är det inte Viktigt att se till att Ni inte smittas? Utan vård kåren blir det svårt att just "vårda" dom sjuka 😳

nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,

Alltså jag vet inte, men kan det vara så att de vet att all vårdpersonal skyddar sig eller är det helt enkelt så att samhället är så rädda för att sjukvårdspersonalen inte räcker till? Konstigt i vilket fall som helst eller just därför. Jag trodde att Trump ljög om Covid19, får ta tillbaka det. Han fortsätter med sina fullständigt idiotiska uttalande, learning by doing, behövs inga böcker/utbildningar.

nouw.com/christelovergaard
Ingajohansson
Ingajohansson,

Jag trodde också att han ljög om detta, men vad då??

Han hånar andra så kan jag håna honom.

Nej så dålig vill jag absolut inte bli

nouw.com/ingajohansson
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Så hemskt vad tänker de där😨

nouw.com/enitalienareisverige
VeraLynn
VeraLynn,
Jeg burde ikke ha smilt når jeg hørte nyheten om at verdens største «guttunge» var blitt smittet, men jeg klarte ikke å stoppe meg selv. Jeg gir egentlig f.. i hva som skjer med ham, men det som er tragisk er at han gikk på diverse tilstelninger etter at han fikk vite han var smittet. Det er respektløst....
nouw.com/veralynn
Ulvelotta
Ulvelotta,

Jag håller verkligen med dig, rätt åt Trump och hoppas verkligen viruset. biter ordentligt. Det där med vårdpersonalen verkar ju helt absurt. Tycker faktiskt det är bra att man inför detta ändå, det var på tiden. och kanske i senaste laget..

nouw.com/ulvelotta
Ditten_datten
Ditten_datten,

Ja det där med smittbärarpenning tror jag först på när FK väljer att betala ut det...litar inte på fk alls...efter alla turer där. Samma med karensdagen när de slopade den....jag får hälften i lönekuvertet men arbetsgivarna drar hela summan så där förlorar man oxå.

nouw.com/ditten_datten