Bloggat från min mobil

Elisabet idag har jag namnsdag.
Elisabet ett kvinnonamn med hebreiskt ursprung med betydelsen ” Gud är fullkomlig”
Vet inte riktigt hur det ska passa in på mig. 🤭

Jag påminde Kärleken flera gånger igår att det idag är min namnsdag 🎁 troligen gör det ingen nytta. Jag blev så glad när jag tidigt fick hälsningar via Messenger. Tack Erna (som oxå heter Elisabeth) i en annan tid för länge sedan var vi svägerskor under några år. Jag är så glad över att vi hittat varandra med hjälp av sociala medier. Det var flera unga år som påverkat den person man blivit. Babs en ungsdomsvän hörde av sig, han visar mig alltid så mycket omsorger. När vi var ungdomar bjöd han mig ofta på en Dumleklubba. Jag ler åt mina minnen.

Grannfrun var ute och balanserade på den stora studsmattan för att rädda skyddsnätet från den häftiga vinden. Annars händer det inte så mycket på vår lilla gata.
Barnen hade gått till skolan innan jag klev ur sängen. Några hundägare går ut för att rasta sina små fyrbenta vänner. Dom behöver ut trotts att vinden sliter i träden. Grannens katt stryker runt knuten, troligen för att söka vindskydd.

Ett minne dök upp på Fb för sju år sedan var jag hos min väninna i Köpenhamn vi fikade på den anrika cafét La Glacé. Vi planerar att ses igen när det blir normala tider, om det nu blir normalt igen. Det kanske blir en annorlunda normal tillvaro.

@Ulvelotta skrev här om dagen om glömska. Vem av oss glömmer inte ibland.
Här om dagen visade väderprognosen att det ska bli kallare lagom till helgen, kanske bjuds vi på snö. Då blev jag fundersam över om jag har några varma stövlar/kängor? Jag minns att jag kasserat dom föregående! När jag tittade i garderoben hittade jag en fin skokartong med ett par högre kängor, varmfodrade från Ecco. Dom ser helt oanvända ut! Inte kan jag minnas att jag köpt dom! Förra vintern fick vi aldrig någon vinter, jo det var kallt och snö två dagar vid 1:a december. Sviker minnet dig ibland?
Det har hänt mig vid flera tillfällen att jag inför en ny säsong kommer på att jag skulle behöva en topp eller tröja, köper en. När jag kommer hem finns det en precis likadan redan i mina gömmor.

Nu är tiden långt framliden på förmiddagen så jag måste lyfta rumpan från soffan. Det ska bäddas och kroppen ska få kläder på sig.

Njut av din dag, oavsett vart du befinner dig.
Bettan

Idag var planen att vännen Karin och jag skulle ses för en promenad. Då jag kom sent ur sängen och kroppen inte kändes 100 avbokade jag. Jag ska ta mig ut i vinden för en runda och avvakta kroppen vart det tar vägen.

Gillar