AW hos mig

Go förmiddag
Inte har jag haft sovmorgon inte. Jag har varit iväg till älskade Rut-Emma ett par timmar då mamman hade tid hos barnmorskan så här i 36:e veckan. Allt står bra till med mor och barn. Jag tycker det är lite pirrigt då Rut-Emma tittade ut i den här veckan. Dom blivande föräldrarna är helt kolugna. Kanske en mormors lott.

Vill passa på att tacka för inläggen där jag pratade om mina planer på att förtäta mina fransar. Ny kunskap för mig att man sliter på sina egna och jag som nästan alltid sover på magen. Den funderingen och planen har jag helt skrotat.

Idag är himlen blå men det blåser riktigt friska kalla vindar. Termometern visade 8 grader när jag åkte iväg.

Idag är ingen vanlig torsdag.
Idag blir det AW här hos mig. Några av mina arbetskamrater från mottagningen kommer hit när dom slutat jobbet för lite AW. Dom som kommer är dom jag arbetat länge tillsammans med som jag nu räknar till mina väninnor. Många är de år vi tillbringat tillsammans. Ett gäng med högt i tak som tål sanningar. Vi har delat våra familjers vedermödor genom åren. Snart kommer dom en efter en att droppa av för dagledigheter. Man är faktiskt fler vakna timmar per vecka tillsammans med sina arbetskamrater. Lite kontakt har vi haft i sommar men jag längtar efter att få höra om deras sommar i dessa Corona tider. Det blir en riktigt bra start på höstens trevligheter här hemma i Stenhagen. Gott att dricka är avklarat nu återstår något lätt, gott att äta.

Hur blir du när det väntas hem vänner på besök? Far du runt som en tornado?
Det gjorde jag förr, nu vet våra vänner att jag både kan städa, baka och laga mat. Jag behöver inte göra mig till 🤭
Visst plockar jag undan lite extra. Ser till att toaletterna är rena och fräscha med rena handdukar. Speglarna brukar får sig en omgång. Annars städar jag dagen efter när vännerna gått hem till sig. När jag var ung städade jag både innan och efteråt, tusan så dumt om någon frågar mig. Jag hoppas kunna städa på mig själv så vännerna inte behöver skämmas över denna daglediga kvinna.

Vi ses senare. På nu har jag lagt beslag på Kärlekens IPad Bettan

Gillar