Är du intresserad av politik?

Vad värre är denna dag är att mitt lag och @Madelena lag IFK Göteborg möts idag i Göteborg. Tyvärr fortfarande utan publik. Båda lagen befinner sig på fel del av tabellen och i ett skriande behov av vinst med 3 poäng.
Må bästa laget vinna, hoppas att det blir det svart gula laget 🖤💛
Jag vet två kvinnor som kommer att två sina händer och bita på naglarna.

Intresset för politiken ställer Orsakullan oss idag.
Kan vi leva i ett samhälle utan intresse för politiken? Politiken påverkar oss alla dagligen och stundligen. Vare sig vi gillar det eller inte. Det är vår demokratiska både rättighet och skyldighet att ha ett intresse, en inrikting vart vi att att vårt samhälle ska ta vägen.
Sedan kan man tycka att det mesta är en enda röra.
Jag är den första att tycka att de flesta partierna har blivit en likströms sörja. Inget parti står upp för de grundläggande idéerna som partiprogrammen står för. Utom möjligen V och SD.
Alla våra politiker har ett stort misslyckande att ta tag i det är vård och omsorg samt det våld i stort och smått som huserar på våra gator. Brottslingar ska låsas inne. Övriga samhället ska skyddas från dessa individer. Det breder ut sig en fattigdom och utanförskap som är förödande för ett samhälles utveckling.

Vet du hur du vill att vårt framtida samhälle ska se ut? En högst privat fråga som du inte behöver besvara men kanske ska du tänka till en extra gång.
Bettan

Gillar