Är det varmt hos dig.

Godmorgon käraste vänner, roligt att just du tittar in hos mig!
Här har jag vaknat efter ännu en skön natts sömn, min skönhetssömn. Det är fredag som brukar innebära en härlig känsla för dom flesta. En härlig känsla även hos mig även om jag har två arbetspass framför mig. Mitt ego får en positiv dos när jag blir så välkomnande av både arbetskamrater och patienter. Kärleken åker till Roslagen för golfspel men vännen Christer i morgon.

Orsakullans fråga idag gäller vad termometern visar hos mig.
Själv har jag normaltemperatur omkring 37 grader. Jag har inte mätt den men känner mig helt frisk. Utomhus är det just nu kl 8:30 +13 grader. En helt ok temperatur så här i början av oktober. Ingen nattfrost ännu så blommorna vid dörren fortfarande är vackra. Inomhus skulle jag tro att vi häromkring 22 grader varmt. Jag vill ha varmt och skönt inomhus slippa gå omkring i tjocka kläder.

Månaden till ära blev det en bukett rosa tulpaner lagom till helgen.
Numera finns det tulpaner att köpa året runt. En blomma som för några år sedan var en vårblomma. Jag brukar inte köpa tulpaner så här på hösten. De senaste åren har jag köpt röda tulpaner till julhelgen.

Corona nytt
President Trump med hustru har drabbats. Inte kan jag känna någon empati med honom med tanke på hur han har behandlat kunskapen om pandemin i sitt egna USA. Vissa straffar han med en gång, brukar man säga.

Igår natt vaknade jag vid tillfälle kände jag ett sug efter en saffranskaka. Sagt och gjort så bakades en saffranskaka lagom till fikat. Troligen mindes min hjärna att saffran dök upp i mitt flöde i onsdags. Saffran ger en god smak, kanske dax för en fiskgryta.

Njut av din dag finaste vännen, Bettan

Gillar

Kommentarer

Susann,

Fiskgryta låter gott, det äter vi alldeles för sällan.

zinnie.se
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Ingajohansson
Ingajohansson,

Tror inte Trump med fru har fått Corona är nog en bluff för hans kampanj 😉 Hoppas jag har fel, känner ingen empati alls för honom, om det skulle vara så.

Kakan ser god ut, på Maria fatet.

nouw.com/ingajohansson
Ditten_datten
Ditten_datten,

Snar oxå att det skulle kunna vara fake news...men då har han väl definitivt gjort bort sig tänker jag

nouw.com/ditten_datten
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Att han skulle ljuga om detta har inte föresvävat mig
nouw.com/stenhagenbettan
Madelena
Madelena,

Får nog hoppa på orsakullans utmaning den här månaden också. Känner lite som dig då det kommer till Trumph. Visst kom det lägligt precis inför valet? Man ska inte önska någon olycka, men jag kan inte känna allt för mycket empati för den mannen.

nouw.com/madelena
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Ser tyvärr inte bilderna men jag kan se kakan framför mig. Har du något gott recept att bjuda på 🙏 Trump, känner ingen empati för den människan överhuvudtaget.

nouw.com/passionbagareokock
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Skriver receptet i morgon, underbart god
nouw.com/stenhagenbettan
Passionbagareokock
Passionbagareokock,
christelovergaard
christelovergaard,

Jag misstänker också att det är bluff från hans sida, skulle inte förvåna mig alls. Han gör allt för att få sympatier och vara odödlig. Saffran är gott, ska försöka vänta till närmare jul, fast i fisksoppa är det ju också gott.

nouw.com/christelovergaard
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Att han Trump skulle fuska har inte föresvävat mig
nouw.com/stenhagenbettan
VeraLynn
VeraLynn,

Til tross for noen dager med regn og kjølige dager, så har vel egentlig september vært relativt varm. Jeg håper virkelig det fortsetter sånn ut oktober også, for jeg lengter ikke etter minusgrader. Ja jeg fikk med meg at Trump og kona var smittet av Corona.... Da jeg leste det kunne jeg dessverre ikke hjelpe for at jeg dro på smilebåndet. Burde nok ikke gjøre det, men klarte ikke å stoppe meg selv 🤔

nouw.com/veralynn
saraboman
saraboman,

Saffrankaka slår det mesta! 😋👌🏼 vilken väldigt fin form dessutom. 😍

nouw.com/saraboman
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Visst är det roligt med vackra formar
nouw.com/stenhagenbettan