Ändrade planer

Först hade jag inga planer alls för denna torsdag. Under ett långt telefonsamtal med min väninna Anki bestämde vi oss för att träffas på stan för att käka lunch tillsammans. Jag hade ett par ärenden jag kunde ut rätta.
Det fick bli en cykeltur 12km tur och retur. Rejält med motvind på hemvägen. Vi satt i solskenet flera timmar, så härligt att vi tog vara på denna härliga sensommardag.

Jag fick ett presentkort när jag slutade arbeta förra året, idag tog jag tag i den saken. Jag tillhör inte dom där som byter smycken stup i kvarten. Även om smyckeskrinet är välfyllt. Detta vackra hjärta fick följa med mig hem. Då och då har jag tänkt på att jag skulle vilja äga ett halsband med ett hjärta. Kan inte minnas att jag någonsin har ägt något.
Jo jag minns att man någon gång köpte ett hjärta som kunde delas i två delar. Kan inte minnas vem jag delade detta hjärta med. Kärleken blir extra glad när det står Rolf på asken.

Dagens fråga handlar om att fjällvandra eller ej.
Om man med fjällvandra menar ryggsäck och tält så fjällvandrar jag inte. Men dagsturer i fjäll och natur gör jag gärna. Det är stunder av ro och eftertanke. Vilken lycka vi har med vår vackra, omväxlande natur i vårt avlånga land samt att vi har allemansrätten.

Den här boken hamnade i vår brevlåda denna veckan. Vi hoppas och planerar fler härliga utflykter senare i höst när vi lämnat Roslagen för säsongen.

Hittills idag visar stegräknaren 7 573 steg. Använder du stegräknare? Bettan

Gillar