9:e december

Go kväll idag blev klockan mycket innan jag tittade in. Jag har haft en väldigt lugn dag efter en natt som inte var så rolig. Låg vaken i flera timmar. Vaknade med huvudvärk. Avbokade promenader med vännen Kerstin utan bestämde mig för en lugn kanske lite tråkig dag.

I grannskapet finns det många olika adventsgranar. Går förbi dom olika husen och förundras över hur olika vi pyntar för att invänta julen i detta mörker.
Vissa har mängder av ljus både inomhus och utomhus, andra har lite mindre. Det finns vissa där ljuset helt lyser med sin frånvaro. Det är klart, alla firar inte jul!

Jag har lyssnat på en ny bok, Dödslistan av Anna Jansson.
Jag har rensats bland korten i min kamera, den kamera jag fick av tomten julen 2018. Jag ska erkänna att det var första gången som jag rensade bland två års foton. I kväll har jag fört över och sorterat in i mappar på datorn. Just nu har vi fört över och sorterat 8 794 kort. Nu är minneskortet helt tomt. Jag ska bli betydligt bättre att föra över till datorn. I morgon ska jag föra över korten från mobilen.

Dagens bak, en ny pepparkaksdeg som ska användas i helgen till pepparkakshuset.
Här hemma är huset pyntat med blommor, ljus och lite tomtar. Det bakas och fixas MEN känslan av advent infinner sig inte. Jag saknar att bjudas bort, jag saknat att inte kunna bjuda hit vänner. Jäkla Corona säger jag bara!

Det fanns roliga saker i postlådan idag. Julkorten har börjat att komma. Ex vis fick jag ett fint kort av min bloggvän @Rydell013 så glad jag blev. I lådan låg även min vinst, det otroligt vackra julkortet från @christelovergaard det kortet ska jag använda som hälsning till min bästa väninna.


Jag gick till Willys för att hämta ut försändelsen med slungad honung som jag fått lov att köpa från bloggvännen @himlajord Den smakade magiskt, det var som att stoppa in en hel sommaräng i munnen. Så vacker till färgen, alldeles len.
På så sätt har det varit en helt fantastisk dag.

Utanför har det varit lika grått även idag. Hittills i december jat vi inte fått en enda soltimma. Inte konstigt om det känns som att man eller jag vill krypa ur mitt eget skin.

Orsakullans fråga idag handlar om att handla julklappar på nätet eller i butik.
Jag vill helst gå till butiken för att köpa mina klappar. Helst vill jag handla i butiker där dom slår in och gör vackra paket.
Men jag eller vi gör som många andra så vissa saker har vi beställt på nätet. Med i huvudsak inhandlas mina klappar i butik rakt över disk.

Nu ska jag tacka för mig och önska oss alla en riktigt god natt med besök av John Bliåund
Bettan

Gillar

Kommentarer

MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Rydell013
Rydell013,

Godmorgon vännen sov så gott 😊

nouw.com/rydell013
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Gidmorgon och du fick en skön sömn. Det lät som en bra dag ändå och jag ska se om det blir någon pepparkaksdeg gjort till helgen 😊 Ha en fin torsdag

nouw.com/sandrasjoberg
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

God morgon fina vän, hoppas att du sover läääääänge idag och får den där välbehövliga sömnen ❤ vilken mumsig honung 😍 varm kram till dig

nouw.com/passionbagareokock
christelovergaard
christelovergaard,

Jag har som rutin att lägga över bilder varje kväll, men jag fotar mycket och endast med mina kameror. Skönt att ditt kort kom fram i tid så du kan använda det.

nouw.com/christelovergaard
himlajord
himlajord,

Hoppas du känner dig bättre idag🌻så gott med hemgjord pepparkaksdeg och fint julkort! Härligt att honungen smakade🐝🍀

nouw.com/himlajord
Ingajohansson
Ingajohansson,

Godmorgon

Krya på dej

nouw.com/ingajohansson
VeraLynn
VeraLynn,

Håper du fikk en god natt søvn til i dag. Ønsker deg en fin torsdag 🥰

nouw.com/veralynn
Susann,

Visst är det tråkigt med att inte gå i affärer som en brukar. Nu görs inhandlingen så fort som möjligt och har planerats noga i förväg för att komma hem så fort som möjligt. Jag gillar att gå och strosa omkring och titta i affärer. Önskar dig en fin dag 😊

zinnie.se
MariasVardag
MariasVardag,

Hoppas din dag varit bra ♥️

nouw.com/mariasvardag