23:e december

Idag alldeles lagom är amaryllisen som vackrast.
Dan före dan har tagit sin början. Jag har haft en skit natt. Kroppen eller om det var huvudet ville bara inte somna. Jag var uppe ur sängen sista gången kl 4 så jag somnade tillslut vid 5 tiden. Fick mig två timmars sömn innan Kärlekens alarm väckte oss. Det lär bli en seg kväll. Läser att det är många som spelar Bingolotto ikväll, vi gjorde ett försök för något år sedan det slog inte väl ut. Kärleken är emot helt enkelt, och som ni vet i alla familjer är det hanen som bestämmer (ler)
Orsakullan undrade igår om jag brukar tokstressa med julkappsköp så här i elfte timman. Normalt år utan pandemi älskar jag att strosa omkring på stan och i butikerna för klappköp sista dagarna. Det hör till för mig, dock inte i år.
I år ska vi vara ensamma här hemma Kärleken å ja det blir något nytt. Ett litet julbord ska vi äta med en räkomelett som huvudrätt. Mina föräldrar hade alltid en räkomelett på julbordet minns jag plötsligt. Klappar ska slås in och rimmen ska rimmas. Lite städ måste det väll bli.
Det har utlovats sol och blå himmel under dagen OM det dyker upp ska vi ta tillvara det ögonblicket.

Här i Uppland har det börjar dyka upp klädda granar mitt i skogen. Igår tog småfolket mig med till en Nissestubbe som dykt upp här i Stenhagen. En riktigt rolig idé tycker jag. Vi var hjältar igår då vi var ute drygt två timmar i regnet med fika i ryggsäcken. Det är så roligt att få vara tillsammans med dom, deras tanker och funderingar.

Ytterligare ett underbar Julkort från Maria i min härliga bloggfamilj. Tusen tack @MariasVardag

Försök att ta tillvara den dag som bjuds
Bettan

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Njut av dagen och hoppas den blir bättre än din natt 😔 God jul till er ♥️🎄🤶🏼

nouw.com/mariasvardag
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Jag har tyvärr en liknande natt bakom mig. Åh vilket fint kort 🥰

nouw.com/minresatumörmittliv
Evaeliasson
Evaeliasson,

Tyvärr är min nattsömn inte det bästa heller just nu 😏 Vilket fint kort 🥰

nouw.com/evaeliasson
christelovergaard
christelovergaard,

Vi har köpt två Bingolotter för ovanlighetens skull, flera år sedan sist. I år för att muntra upp med något.

nouw.com/christelovergaard
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vi köpte hem en elektronisk till slut så där satt vi
nouw.com/stenhagenbettan
Susann,

Det har börjat dyka upp klädda granar i skogen lite varstans. När vi springer på Svinö på torsdagar brukar vi springa förbi två klädda granar i mökret och det gör en faktiskt lite glad när kulorna lyser upp utav pannlampans sken.

zinnie.se
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Fint kort du fått av fina Maria. Nattsömnen är ett stort mysterium för många verkar det som, undrar ibland vart vi får energin ifrån 🤣 vi har en mysig "mini julafton" med dottern och njuter av tillvaron tillsammans ❤ trevlig kväll till Er

nouw.com/passionbagareokock
Marie,

Så fint kort och så gulligt med en missestubbe

sweeetwordsbymirre.com