2019

Kan nog behövas idag.

Ny dag
Ny månad
Nytt år
Första dagen på det nya året. Julledigheten sista dag. Sista 5-6 dagarna har jag vänt på dygnet. Det blir tufft att komma upp i morgon.

Å så tung i huvudet jag är, jag har mig själv att skylla. Vi åt mycket gott och länge. Många goda viner slank ner i min strupe. Kvällen var så trevlig, vi skrattade massor. Fort gick kvällen plötsligt var den 02:30 och vännernas förbeställda taxi stod utanför.
Dessa vänner åker tillbaka till Spanien i morgon och om en knapp månad åker vi och hälsar på.

Vi gjorde upp gemensamma planer och jämförde våra mål för i år. Kreativa mål hade vi alla fyra. Skratta mera ska vi alla fyra livet behöver inte vara så j.. allvarligt
. 6 juni ska vi på konsert och i början av 2020 ska vi tillsammans åka till Sydafrika. Det blir en resa jag länge velat göra. Så nu ska den noggrant planeras. Det ska vara en kombinerad resa med golf, vingårdar och safari. Vi har varit i Kenya på safari för några år sedan, så häftigt.

Nu till nutiden
Ett helt nytt år har vi framför oss, 365 blanka blad som ska fyllas av livet.
Ett nytt år och ett nytt liv som kommer att påverka mig väldigt mycket.

Jag ser med glädje fram emot att utforska och uppleva detta ny år tillsammans med er mina fina vänner som finns någon stans där ute. När jag började med min blogg för 2/3 dels år visste jag inget om vad det egentligen skulle innebära. Jag gillar att skriva ner vad jag känner och vad livet ger mig. Aldrig kunde jag tro att jag skulle in i det nya året med 102 följare. Så glad och överraskad av detta. Älskar er alla.

Nyårsdagen ska överlevas 😂 det lär vara den dag på året då vi beställer och äter mest pizza. Vi har köpt hem för att göra egen pizza.

Jag önskar er en underbar Nyårsdag och kanske som jag liggandes mest i soffan. Var rädda om er, E

  • Nära Herrhagsvägen , Uppsala

Gillar