Haii

Snart öppnar min youtubekanal!! Så taggad på att lägga ut mina videos, Kan avslöja att jag kommer lägga ut en TMI tag :))

Tror videon kommer upp på lördag eller söndag, fortfarande oklart. Så det kommer upp ett inlägg där jag säger till när videon är uppe.

Ni får inte glömma att prenumerera på kanalen då!!

XOXO, Stella

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Välkommen!

Som sagt, jag heter Stella. Jag tycker att det är jätteroligt att blogga och även att läsa andras bloggar. Jag skapade bloggen mest för att jag älskar att fota och skriva. Det står även i min infobox att jag har en youtubekanal, du kan bara söka på Stells så kommer jag upp.

vlogga gillar jag att göra också, därför skapade jag en vlogkanal! Den kanalen finns inte på youtube utan finns i en app som heter Videofy. Där heter jag queenstella. Där kommer det bara upp vloggar. 

På min fritid så gillar jag även att vara med mina underbara kaniner. Lady och Prinsen. Det kanske inte är så renligt att hålla på med burarna osv. Men att vara ute och hoppa i skogen med dom, det är kul!

Just nu är det mycket i skolan så jag hinner inte lägga upp massor av inlägg per dag. Men jag ska försöka få upp minst 2-3 inlägg per vecka. Och under helger så kommer jag försöka skriva massa blogginlägg som jag bara kan lägga upp sen.


Men jag hoppas att ni kommer läsa här ofta och att ni gillar det jag kommer skriva om! Kraaaaaamis, Stella K


Likes

Comments