Header
Klicka på bilden uppe för att komma in till min och Danne's blogg där vi har vår frågestund. Passa på att fråga alla frågor ni undrar över. 

Typiska frågorna våra läsare/fans har ställt är - Hur blir man modell? - Är du med i agentur? - Är ni tillsammans? - Vilken fotograf fotar er?  etc.. Frågestunden avslutas klockan 20:00 ikväll.

OBS: FRÅGORNA FÅR BARA STÄLLAS I VÅRAN GEMENSAMMA BLOGG I KOMMENTARFÄLTEN, NI KOMMER TILL INLÄGGET GENOM ATT KLICKA PÅ BILDEN! 

Likes

Comments

Jag tror du som läser denna inlägg har vart med om en hel del känslor och tankar. Oftast är dem förvirrande funderingar och känslor. Många av er har säkert ställt er själv frågan om varför känslor/tankar ska vara så svårt. att hantera. Dem är inte så svåra att förstå sig på egentligen.

Nyckeln till att förstå sig på tankarna och känslorna som kretsar om kring sig själv är exempelvis

- Du ställer för höga krav på dig själv 
- Du oroar dig över saker och tror att jorden går under om det inte blir som du har tänkt dig 
- Du letar efter lyckan men du inser inte att du har den 
- Du gnäller på att andra sårar dig eller gör dig orolig men ändå gör du samma sak mot dem? 
- Du raderar vänskap och skaffar nya och inte kan hålla vänskapen på ett normalt sätt 

Ja listan kan göras lång. Folk påverkas av varandra dagligen, jag erkänner och det gör jag med Alltså påverkas av andra. Det är svårt att bryta den onda cirkeln. Tyvärr så mår man inte bra utav det och man måste lära sig att kunna hantera sina tankar och känslor för annars så blir det en enda stor karusell i hela kroppen och det påverkar psykiskt och fysiskt. 

För att underlätta hela grejen med onda cirkeln. Va en bättre människa, visa vem du är och var inte en sån person som du inte tål att andra är. Tycker du inte om att folk exempelvis är otrogna, så skärp till dig själv och inte var en sån människa du också. Sjunk inte i den nivån. Det gäller oss alla. Du tycker att någon sårar dig men samt så sårar du en annan och inte tänker på vad hon/han känner. Det är ganska egoistiskt. 

Dämpa kraven på dig själv och ta fram de positiva du har och ta vara på dem. Du kan inte bli allting du ser, du har en begåvning eller tjah det har vi alla. Ta den begåvningen och gör något bra utav det. Har du inte kommit på din begåvning, hitta den. Så svårt är det inte, eller? 

Har din partner visat sin dåliga sida och blivit elak/otrogen/flirtig med andra/kriminell et.c. ja du, enkel tips. Finns 100000000 andra att välja på. Man ska aldrig stanna kvar i ett förhållande med en skitstövel när man kan få en som är 100% bättre än korkade personen du är tillsammans med. 
Jag exempelvis stannar inte kvar i förhållandet om jag känner mig otrygg. Varför ska man vara kvar i den om sin partner är sån som vill såra/oroa en, patetiskt. Livet går vidare! Lev livet istället än att sitta och grubbla över pga en person som inte ens är snäll mot dig.
Är du kvar = Du mår skit. 
Lämnar du personen = Du mår bättre, ett stort problem ur världen! 


Likes

Comments


TA CHANSEN NU ATT SYNAS & BLI LÄNKAD INFÖR ALLA MINA 3000 DAGLIGA UNIKA LÄSARE!

För att vara med och tävla: 
1. Gilla inlägget på facebook knappen nedan i inlägget och klicka även på GILLA.
2. Kommentera din bloggadress och att du är med i tävlingen!

KLART!
VINNAREN UTSES KLOCKAN 00:00 I NATT!

Likes

Comments