Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag när jag kom hem efter skolan, såg jag ingen vacker syn, en död råtta. Min katt hade släpat in en råtta mitt i vintern, jag fattar inte hur hon gjorde det.. Nu sitter jag hemma och ska göra läxa, hör av mig senare.

Glöm inte att gå in på min andra blogg, här

 

Likes

Comments

Hej, tänkte blogga lite här igen. Jag är ju intresserad av att fota, och det kommer ni få se på min andra blogg, http://stelllaa.blogg.se. Där bloggar jag inte så mycket om min vardag, mest bilder. Kolla gärna den. Jag har börjat blogga lite här igen nu för att det är ganksa okomplicerat på nattstad och det är skönt. Jag kommer blogga runt två gånger per dag tror jag. Puss

Likes

Comments

Jag har en ny bloooggg! Läs den nuu! Den kommer att handla om ungefär samma saker som denna gjorde.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL DEN.

Likes

Comments

Idag i skolan ska vi orientera och spela brännboll hela dagen. Vi börjar orienteringen klocka 11.30 så det blev en låååång sovmorgon idag! Så skönt!

Likes

CommentsJag började att intressera mig om foto för ungefär 1 år sedan. Jag örjade med att fota ned min digitalkamera som inte gick särskillt bra.. Sen hittade jag mammas gamla systemkamera i ett skaåp och började använda den istället. Jag gick ut och fotade blommor nästan varje dag efter skolan. Detta lädde också fram till att jag ville skaffa blogg. Jag fotade med mammas gamla Sigma ganska länge, tills den inte gick att använda mer, typ. Nu har jag och mamma skaffat en ny nikon, d3200. Jag älskar verkligen den. Som sagt har jag bara fotat i ungefär 1 år, så jag har inte utvecklats så mycket än.

Likes

Comments