Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Igår trallade jag runt i stan med Natta, Anna och Eve. Vi käkade på Jensen's och sen senare fikade vi efter allt shoppande (två plagg)
Super mysigt! Sen drog jag och Nathalie hem till mig och bytte om. Sen kom Nattas mamma och körde oss till Natta så hon fick byta om och så käkade vi. Sen drog vi till IP och spela lite boll med Lager, Oscar, oscar, Axel. Där befann vi oss hela kvällen. Sedan drog jag hem och bara låg i soffan till 3 och snacka med folk på luren. (Bråk osv) men allt är löst!

Tjingeling!

Likes

Comments

Skrev ett långt inlägg och allt raderades. Man blir så jääävla sur azzzzzzzzz

Likes

Comments

6,14km på 33,27. Inte det bästa, men har inte tränat på ett tag. Sen gym och stretch.💦💪🏼

Likes

Comments

Likes

Comments

Fan va gott med vikingkebab pizza. Käkar 1/3 del och sparar resten✌🏻️För 5 min sen kom jag på vad jag ska ägna denna sommar till. Jag ska träna sönder! Ska äta bra, träna, ha svin kul. Plus att jag ska vara mammas pt. Jag blev så jävla taggad nu! Och och och... Jag ska lägga ut MINST 1 inlägg om dagen. Och ni ska få se före och efter bilder.

Tjingeling!

Likes

Comments

Wow. Tack Södertörn. Tack till stipendium och till diplom. Tack till alla fina ord och presenter. Men framförallt, tack för de fyra bästa åren av mitt liv. Ni kommer för alltid ha en innerligt stor plats i mitt hjärta❤️ #md1115

Likes

Comments

Är atm hos natta med eve. Vi ska dra snart men vi har varit här sen 14:00. Sen blire hem och duscha och fixa lite inför skolavslutning imorgon.

Tjingeling!

Likes

Comments