Allla känner till Versace, Prada, LV som bl.a. gör skitsnygga väskor men vad vet vi vanliga egentligen om Judith Leiber. Det är ett Amerikanskt lyxmärke som gör exklusiva couture väskor i form av olika djur, frukter, kameror..ja you namne it! Kreationerna har burits av presidentfruar och Hollywoodister och syns på flera prestigefyllda design museer, i bland annat London och New York.

Judith Leibur in 1963, Judith Leiber is an American luxury brand that is synonymous with elegance, style, and sophistication. Each product is executed with meticulous attention to detail and flawless handcraftsmanship. Miniaudierés from the collection are part of the permanent design collections at The Victoria and Albert Museum in London, The Metropolitan Museum of Art in New York, The Smithsonian Institute in Washington, The Houston Museum of Fine Arts and the Los Angeles Museum of Art. Adding to Hollywood's nearly 50-year love affair with the brand, nearly every First Lady dating back to 1953 has carried custom-made Judith Leiber bags to the U.S. Presidential Inauguration ceremonies. Judith Leiber is truly an iconic American brand.

Julfesten

Clutch väskor utöver det vanliga. Jag ville välja ut några favoriter men det finns så många. Svårt att välja. Dessa är vackra att ha till julfesten. De representerar en vågad och sofistikerad stil.

Nyårsfesten 2016

Till nyårsfesten kan man antingen gå cray bae à la Miley C med The unicorn eller satsa på mer Audrey Hepburn look med den svarta guldisken, min favorit.

Designer: Judith Leiber

Pris: 60 000kr uppåt

#edgy #craft #couture #class #presitge #art #judithleiber


Budget

Jag hittade några budget alternativ på www.lightintebox.com. Bland annat en vacker liten silverguldfiskväska till nyårsfesten.

Budget pris: 720kr

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jul och nyår närmar sig och med det följer festligheter. Det vill säga tillfällen att piffa upp sig och dra på riktigt stort om man vill. Helt och hållet befogat.
Guld, silver, glitter à la bling that shiz och en massa goddam GLAMOUR!

Själv skulle jag vilja ha en liten kristallbroderad GULDish aftonväska från Versace. Medusa inspirerad och perfekt till jul och nyårsfesten.

Pris: 66 000kr

Designer: Versace
#hautecouture #classy #edgy #gold #versace

Såklart finns det flera budget alternativ. Bland annat hitta jag en clutch väska på www.tradera.se (se bilden nedan) I mitt sökande hitta jag en sida som har en del billiga väskor. Checka www.lightinthebox.com lite Kina varning på det hela. Det behöver inte vara dåligt, det beror på vad man är ute efter.

Tradera pris: 370kr 

Designer: okänd

#budgetstyle #edgy #sexy #chic 

Likes

Comments

Tillbaka till framtiden 

Klockan är 02.02. Scarlett min lilla dotter ligger bredvid mig och snarkar så sött som en 9 månaders litet barn kan göra. Lite charmigt sådär. Jag tänkte att detta skulle bli en lite kort introduktion till vad denna blogg kommer att handla om. Vi får se hur mycket jag orkar skriva ikväll. Newbie inom bloggvärlden det är vad man kan kalla mig för men det känns väldigt spännande måste jag säga. 

Jag är en tjej på 31 år, produktdesigner och kommer från Lund men har bott i Malmö i många år nu. ÄLSKAR Malmö punkt. Mitt intresse för mode och design är obeskrivligt. Redan i tidig tonår prema jag på modetidningar och dagdrömde om haute couture och Cats on walks. Och blev mycket snabbt medveten om skor & stil och jag fick en känsla av vad som va trendigt och vad som skulle bli. Jag ägde för mig själv och det kändes fett skönt. Ibland undrar jag vart det där självförtroendet tog vägen. Kanske avrundades den till något mer moget. 

Jag älskar att experimentera med färg och form, blanda stilar och väcka känslor. Men någonstans på vägen har jag lixom tappat lusten. Lusten att inspireras har varit på break. Jag vill tillbaka till mitt gamla jag. Tjejen som skapa trender som älskade skapande i sig. Med denna blogg ska jag starta om på nytt. Tillsammmans med er läsare ska jag tipsa, trixa, ge liv till det som en gång definierade min kreativa personlighet. Låt mig att få presentera mitt gamla nya jag.

Älskar att älska / Deli aka Stella-Sophia

Godnatt 02.26

Likes

Comments