Hej allihopa!

Igår kväll var vi hemma hos Stellas farmor, hon fyllde år tidigare i veckan så det firade vi med grillparty. Stella passade även på att mysa med sina tre kusiner som turades om att hålla i henne. Tänk så mycket kul dom kommer ha tillsammans när hon är lite större! Stella fick även en liten syssling som föddes för några dagarna sedan, en liten Lilly. Det gör mig glad att hon har flera nära småttingar i samma ålder som hon kommer busa och växa upp tillsammans med

Stella med sin minsta kusin Signe.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är fredag, klockan är 21:55 och jag har precis krupit ner i de nytvättade lakanen i sängen. Det ska även tilläggas att jag själv är nyduschad. Känslan just nu.. Hallelujah säger jag bara! Haha.

David har nattat Stella och hon somnade för ungefär en timme sedan. Vi har haft en riktigt mysig dag idag min lilla älskling och jag, myst inomhus medan det regnat och åskat ute. Kan tycka att det är skönt med någon dags mindre bra väder mitt i sommaren när man kan mysa inomhus utan att få dåligt samvete. Blev otroligt sugen på att baka kladdkaka tidigare idag, dels för att det är gott att äta (såklart!!) men också för att det är mysigt att baka. Dock är vi nyttiga i detta huset just nu så den där kladdkakan får allt vänta.. Självklart så kan man baka och frysa in, men det är ju en speciell känsla och lite extra gott med nybakat. Får helt enkelt hålla tummarna för att nästa regnväder infaller på en utav våra gottedagar, då ska det minsann bakas kladdkaka!

Nu ska jag passa på att unna mig en stund med en bok innan det blir dags att släcka lampan! Natti natti fina ni ❤️

Likes

Comments

I morse vaknade vi upp i Norrköping hemma hos Davids systers familj, vi körde upp igår efter att David slutat jobbet. Det bjöds på lyxmiddag med entrecote och jag njöt till max av en härlig kväll, tänkt vad mat och fint sällskap gör gott för själen!

Idag åkte vi vidare till Linköping för lunchmöte och lite shopping. Planen var att jag skulle hitta någonting till mig själv att ha på mig på Stellas namngivelse som börjar närma sig, men i påsen som följde med hem låg det istället två härliga påslakan från Newport. Hur kommer det sig att det är så mycket roligare att handla till hemmet än sig själv? Jag bara ä l s k a r' t!

Jordgubbar till frukost - bästa starten på dagen!

🍓

Likes

Comments

Den 24 april kl. 20:22 blev jag mamma. Vår alldeles egna lilla stjärna lyser nu upp och fyller våra dagar med massor utav kärlek♥ Här i bloggen har jag tänkt dela med mig av våra dagar och minnen, stora som små. För er som vill följa vårt liv - varmt välkomna!

Lyckliga nyblivna föräldrar

Likes

Comments