Min operation

Hej! Jag vet inte hur mycket jag ska gå in på detaljer om aningen privata saker men jag tänkte dela med mig av det här, då det faktiskt rör bloggen en aning. Jag känner helt enkelt att jag behöver prata lite om det här för det är nämligen glada nyheter och förklaringen till den slappa uppdateringen. Igår spenderade jag hela min vakna tid på sjukhuset här i Uppsala för att göra en tonsillektomi. Vid en sådan operation skär man bort halsmandlarna med laser. Det var bland det läskigaste jag har gjort. Jag är nämligen väldigt frisk av mig (annars). Det gick till på så sätt att jag kom dit väldigt tidigt på morgonen. Sedan fick jag byta om till någon rock och strumpor. Därefter fick jag lugnande och en aning droger. Efter det kördes jag in i operationssalen då jag fick en syrgasmask och en nål insatt i min hand. Somnade snabbt och när jag vaknade kände jag mig helt luddig och borta. Var yr och kollade runt i rummet som om jag var helt ovetande om vart jag var. Sedan fick jag vila i några timmar för att sedan dra mig hemåt.

Orsaken till varför jag gjorde det är att jag har haft antalet infektioner i halsen efter jag fick en halsböld för ca. nio månader sedan. Har sedan dess varit svag och varit sjuk var och varannan vecka. Ingenting har någonsin tagit så mycket av min kraft och ork som detta. Det är som att jag ramlat långt ner och inte kunnat ta mig upp. Nu, äntligen, hoppas jag att jag ska vara fri från detta helvete men dessvärre medföljer konsekvenser. Måste vara hemma, sängliggandes i två veckor nu. Får enbart äta flytande föda vilket gör att jag ligger och fantiserar om mat mest hela dagarna haha. Lever på smärtstillande och smärtan är förfärlig. Längtar så tills det här eländet är över!

P.g.a. denna operation tar jag inte speciellt många bilder samt har inte i princip någonting att skriva om då jag mest ligger hemma. Ska göra mitt allra bästa med tillfrisknandet.


Xo


Pussar Stella

  • 2 933 visningar
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer