Screenshots xx

Inspiration

Känner mig så sjukt inspirerad modemässigt på senaste. Kanske har att göra med att fashion week cph är igång och jag råkar älska danskt mode, hihi. Bilderna får mig dock verkligen att vilja åka till Sydafrika. Det ser ju sååå vackert ut. Saknar verkligen havet och att få sitta på stranden. Nu ska jag transkribera lite intervjuer från Zambia. Har så mycket att göra men jag prokrastinerar som vanligt hehe.

Pussar Stella

Gillar

Kommentarer

Vi badar i Victoriafallen

Resor

Jag är tillbaka här och tillbaks hemma från en av livets mest lärorika och fantastiska resor någonsin! Har fortfarande inte greppat att jag har fått möjligheten att åka på den här resan till Zambia och varit på andra sidan jorden. Jag är mållös. Hur som helst ska jag självklart berätta om den här makabra upplevelsen.

Under första veckan jobbade vi mycket med research och intervjuer till gymnasiearbetet. Den första lediga dagen fick vi besöka Victoriafallen som var helt otroligt. Bilderna gör inte naturunderverket rätta men det kändes som en väldigt spirituell upplevelse. ”The smoke that thunders” som fallen också kallas för hade söta små stigar där varje nytt hörn rymde en utsikt utom denna värld. Jag vet inte hur många bilder jag har i kamerarullen från just den dagen haha. Det går verkligen inte att fånga på bild vilken upplevelse det här var. Att få uppleva det i verkliga livet jämfört med alla bilder man sett går inte ens att jämföra. Om ni någon gång har chansen att besöka den här platsen, GÖR DET!!

Jag är så innerligt glad att jag valde det här programmet på gymnasiet. Trots alla motgångar jag haft under de senaste åren klarade jag att åka med och jag är så glad och stolt över mig själv att jag orkade med det. Det här har varit en helt oförglömlig resa som jag sent kommer glömma. Mer uppdatering kommer, jag lovar.

Pussar Stella

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Mål för 2020

Lists

För att tag sedan såg jag en tråd på twitter av kontot @wnrstweets som handlade om vad man vill manifestera år 2020. Jag tycker att hela konceptet med nyårslöften känns lite uttjatat. De fungerar i vilket fall inte för mig och att benämna det som ett löfte får en bara att må sämre om man ”bryter” det. Jag vill mycket hellre manifestera saker. Hur som helst så ville jag dela med mig av mina nyårs manifestationer så här kommer dem!

1. What idea are you committed to following through this year?

Jag vill slutföra gymnasiet utan att tappa bort mig själv och mitt mående helt. Skolan är inte allt och att lyssna på sin kropp och sitt inre behöver alltid få gå först. Det är inte hela världen om man misslyckas, utan gör ditt bästa och älska dig själv även om du inte alltid kan vara, må eller prestera på topp.


2. On this day next year, what do you want to be able to easily afford?

Jag vill kunna betala alla mina egna kostnader för att kunna låta min mamma slippa det samt för att jag ska växa upp och ta mer ansvar.


3. What do you want to accept about yourself next year?

Läkning tar tid och allas tempon i läkning av känslosår är helt olika från person till person. Jag vill inte stressa med alla måsten. Jag gör allt i min takt och måste inte hinna få ett jobb, plugga vidare eller på något sätt prestera när många andra gör det.


4. What do you want to spend more time doing?

Meditera och yoga skulle jag önska att jag tog mig mer tid att göra. Jag tror verkligen att jag skulle må bra av det.


5. What do you want to get out of a romantic relationship? What do you want to give?

Jag vill känna mig uppskattad och älskad till fullo. Jag vill bli prioriterad på riktigt och inte behöva tveka en sekund på om han älskar mig eller vad han tycker och tänker om vår relation. Kommunikation är så viktigt.


6. How do you want to describe your friendships in one year?

Existerande (haha) och med människor som är genuint snälla och inte pratar illa bakom ryggen på folk. Gärna någon som förstår det jobbiga i livet och inte låtsas som att sånna känslor inte finns. Jag vill inte ha någon slags relation med någon som får mig att övertänka utan hellre att den får mig att känna mig lugn.


7. What do you want to be able to give yourself that you can't today?

Acceptans för de dåliga valen jag gjort i mitt liv och att de orsakat mig så mycket lidande. Jag vill inte klandra mig själv för att jag blivit utnyttjad eller inte tagit mig bort från människor som gjort mig illa tidigare. Det har inte varit mitt fel utan jag har gjort det bästa jag kan och det räcker.


8. What's something nice you want to be able to do for someone next year, that you can't today?

Hjälpa min mamma med vad hon än behöver och underlätta så att hon får den vila hon förtjänar.


9. What's one small way you can be healthier in 2020?

Försöka träna och gå på promenader mer.


10. Set a goal that feels attainable yet exciting.

Jag skulle vilja börja arbeta på något sätt för att verkligen komma ut i arbetslivet och mogna.


11. Set a goal that feels slightly unattainable but really exciting.

Jag skulle vilja studera någonting jag tycker är kul och kreativt. Kanske till och med våga studera utomlands i något år vilket varit en stor dröm för mig under en längre tid.


12. Set a goal that would shock you if you achieved it by the end of 2020.

Jag vill alltid ha städat på mitt rum och i min garderob hehe.


13. Write a reminder to yourself today that you can read throughout 2020.

Du skapar dina egna relationer och sätter dina egna gränser. Om du inte vågar stå upp för dig själv och ta för dig i livet kommer du bara att bli trampad på. Fortsätt med din psykiska utveckling, du är så jävla grym som tar tag i dina allra jobbigaste känslor och trauman. Förlåt dig själv för att du hamnat i situationer som skadat dig på något sätt. Du förtjänar att bli villkorslöst älskad och sedd för den du är. Med rätt tempo kommer du bli exakt den som du är ämnad att vara, ditt allra bästa jag. Bara du vet bäst vad du känner och ta INGEN skit från någon.


Pussar Stella

  • Lists

Gillar

Kommentarer